onsdag 1. februar 2012

Februar og fødemåned


Da har vi nådd februar, og februar er jo "vår" måned. Siden jeg har termin i midten av februar regner jeg uansett med at det ikke drøyer helt til mars før den lille har kommet til verden.

I dag har jeg gjort klar sengen til den lille. Jeg har til og med redd den opp, og lagt et teppe over sånn at den ikke skal støve ned før noen skal få sove i den. Jeg har også begynt å gjøre klar sykehusbagen - foreløpig bare babyen sin del av den. Min og pappaen sin del av bagen skal jeg se om jeg får gjort klar i kveld eller i morgen. Kjempedeilig å føle at man begynner å få ting på stell :)


Tenk at det skal ligge et bittelite menneske og sove i denne sengen om ikke så lenge...

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Tenk at du snart skal føde!!
Fy, som tiden flyr...
Jeg håper de siste dagene/ukene går fort, men også så sakte at du rekker å forberede deg mentalt på fødsel. Jeg var ikke SÅÅÅ fødeklar på nr 2 som jeg var på nr 1 akkurat:-)
Da visste jeg jo hva jeg gikk til.

Nydelig mage du har. Tenk at jeg ikke husker åssen det var å gå gravid. Man glemmer fort...

Ha en super onsdagskveld!
Klem fra størstepia

Guro sa...

Utrolig spennende! Må si jeg misunner deg litt her jeg sitter (men bare litt, videre barneproduksjon er satt på vent for en gooood stund...). Veldig spennende å skulle få møte den lille man har hatt i magen i så lang tid. Håper fødselen går like fint som forrige gang, og at plagene forsvinner så fort hun er ute. En ting har jeg faktisk lært av mine to svangerskap, og det var at mange av tingene var ganske ulike. Så selv om carpal tunnellplagene ble verre ETTER Daniel kom ut, trenger det slett ikke være tilfelle denne gangen!
Masse masse masse lykke til!! Satser på å få treffe deg og lille baby på en av våre mange utflukter ut på landet

Pia sa...

Dette blir spennende! Jeg følger med...