fredag 17. februar 2012

Back on top


Ja, nesten ihvertfall. I natt fikk jeg sovet ikke mindre enn tre timer i strekk, og så et par timer til etterpå. Det må være et par måneder siden sist, så plutselig følte jeg at energien var på vei tilbake igjen :) Og når morfar i tillegg var så snill å hente lille her kl 09.15 og levere han i barnehagen for meg, så lå jo alt til rette for at jeg kunne hente enda mer energi.
Det var bare det at da hadde jeg jo lyst til å få gjort så mye annet, siden jeg plutselig hadde litt energi til overs. Så i formiddag har jeg vasket klær, støvsuget, shinet kjøkkenet og hatt en liten fotosession med frøkna.

Mitt store idol er selvfølgelig Silje, som driver drømmefabrikken. Jeg mildt sagt elsker bildene hennes, og synes de er helt perfekte!! Men når lommeboka er slunken får man bare prøve å få til det beste man kan selv. Og det er jammen ikke lett, skal jeg si dere. Så jeg er ikke mindre imponert over de som er flinke til å ta nyfødtbilder, etter å ha prøvd meg selv.
Frøkna her sover jo mye, men hun sover veldig lett. Så det var jo nær sagt umulig å få lagt henne i fine posisjoner uten at hun våknet. Dessuten kom sola inn i stua her akkurat mens jeg holdt på, så da ble det plutselig alt for mye lys for å få fine bilder. Jeg hadde rigget til rett innenfor vinduet, for å få fint lys inn derfra. Men det holdt bare til fint lys på noen få bilder, så stod sollyset rett inn på frøkna og ødela alt..
Jaja, jeg skal prøve meg på en liten shoot igjen i helgen, så får vi håpe at jeg har bedre lykke da!

Nå skal jeg ta meg en dusj, så skal jeg se om jeg ikke tar min første ordentlige trilletur. Foreløpig har trilleturene begrenset seg til tur-retur barnehagen.

Ønsker alle en fin dag!

Edit: Jeg ble fornøyd med akkurat det bildet her altså, men det var dessverre ikke så mange av bildene jeg ble fornøyd med sånn ellers. I tilfelle noen følte at jeg sier at bildet ikke var fint, bare for at folk skal si "jo det var kjempefint". Hihi ;)

9 kommentarer:

Janet sa...

Fantastisk fint! Du trenger ikke gå til fotograf du, du er jo en selv!
Ha ei god helg!

Bekka sa...

Syns bildet var kjempefint jeg, Mona :) Nydelig lita tulle :)

Ida sa...

Helt enig med de andre. Dette bildet her var helt NYDELIG!!! Nå ble jeg inspirert. Nå mangler bare en viktig ting (eller ting og ting) : baby!

Pia sa...

Bildet var jo kjempefint! Tenk å klare å ta et sånt bilde! Og tenk så mye inspirasjon man får gjennom blogging:)

Størstepia sa...

For et herlig bilde av lille snuppa!!
Syns du fikk det veldig bra til, jeg;)!
Ønsker deg en super helg!;)
Klem fra størstepia

mammaKine sa...

Nydelig bilde ;-) flink du er!!

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Dette klarte du kjempe fnt!
Nydelig bilde


Klem

Regni sa...

Jo, dette bildet var kjempefint. Her sov minstegullet også veldig lett, så jeg fikk ikke til så mye fotografering av sovende baby som jeg hadde ønsket. Jeg var også veldig sliten og med stort søvnunderskudd, så jeg hadde heller ikke overskudd til mer enn det mest nødvendige, så jeg er veldig glad for deg som har fått hvile deg og komme litt ovenpå. Kos dere masse i helgen Mona, gleder meg til å se flere bilder.

Karin Pedersen sa...

Dette ble utrolig fint! Kluss i kulissene hører med under photoshooter, har det sånn her også. Da jeg tok nyfødtbilder av spurven min, fikk han svetteutslett på kroppen fordi jeg var så redd for trekk, så jeg lukket alt av dører og vinduer, midt på sommeren hehe. Sola er fin å ha, men den kan også bli for sterk til tider. Gleder meg til å se flere bilder.

Jeg angrer på at jeg ikke fotograferte nyfødtbildene mine i RAW format, eller i det minste hadde jpg+RAW, da kunne jeg reddet mange i bildebehandlingen.