lørdag 18. februar 2012

STOREbror


En venninne sa til meg før fødselen at jeg bare måtte nyte den siste tiden hvor jeg bare hadde Daniel, at når babyen kommer, så vil han plutselig virke to år eldre. Og jammen fikk hun ikke rett! Plutselig virker Daniel så utrolig stor. Han er som en liten minikjempe.. Jeg føler at alt ved han er stort liksom - veldig rar følelse egentlig. Samtidig så er han jo fortsatt den lille, fine gutten vår :)


Jeg må skryte litt av måten Daniel har taklet å få en liten søster inn i huset på. Foreløpig er det bare positive ting å si om det. Han er så forsiktig med henne, og stryker henne så fint over håret. Og han går ofte bort til vugga for å stryke på henne, eller for å gi henne noen leker. Om morgenen når han våkner, så kommer han løpende inn til oss for å kose med lillesøster. Utrolig koselig for et mammahjerte å se!! Så får vi se om det fortsetter sånn, eller om pipa får en annen låt når han skjønner at hun ikke skal leveres tilbake ;)

Ps: tusen takk for hyggelige kommentarer om bildet jeg postet i går :)

4 kommentarer:

Pia sa...

He he, de blir plutselig veldig store ja! Husker da jeg skulle skifte bleie på nummer en, som da akkurat hadde fylt to år, rett etter at lillebror hadde kommet. Den lille toåringen var plutselig megastor!

Størstepia sa...

Ja, jeg er så enig!! Småtten ble plutselig ikke småtten lengre, han var jo kjempestor!! Men så skal man passe seg for å behandle dem som om de er VELDIG store. Tok meg selv i det noen ganger, at jeg plutselig snakket til ham på en annen måte, for han var jo så stor... Når jeg ser på bilder nå, så ser jeg jo at han egentlig var ganske liten stakkar.
Så herlig Daniel er mot lillesøster da!!;) Det var sånn her en stund også, men etterhvert ble storebror ganske tøff. Det resulterte jo i at lillesøster nå er meget tøff, hehe, hun tror hun er tøffere enn toget, og når hun nå skal begynne i barnehagen, lar hun seg nok ikke pille på nesen;)!
Riktig god lørdagskveld til deg Mona!;)
Klem fra størstepia

Siv Iren sa...

Hun må ha vært skikkelig smart hun som sa det ;)

Hehe, men er ikke det rart vel??
Så et tips på veien som jeg ikke klarte helt å ta i bruk selv om jeg også fikk det. Husk at han er liten, ikke sett for høye krav til ham selv om han plutselig virker mye større. Det er så lett å stille krav til de største når man har en liten baby, men når jeg ser på bildene av Nora den tiden hun ble storesøster så ser jeg jo hvor liten hun var. Og så så flink! De trenger å få være litt små de også av og til.

Nyt de herlige søtingene dine! :D

mammaKine sa...

Det er som å lese mine tanker. Akkurat den samme følelsen har jeg. Plutselig er lille Mathias stor. Fingrene hans, hodet hans. Alt. Hihi. Det er rart, men jeg skjønner akkurat hva du mener.
Så bra at Daniel tar det så fint, foreløpig går det veldig bra her også!