søndag 15. januar 2012

Rolig helg


Her har vi hatt en veldig rolig helg. Jeg er fortsatt litt slått ut av denne forkjølelsen, som tydeligvis aldri vil slippe taket. I tillegg har hele gjengen her sovet dårlig den siste uka. Daniel fordi han hoster en del, og muligens på grunn av at nok en toårsjeksel er på vei ut, og pappaen til Daniel kanskje mest fordi vi to andre har holdt han våken med urolighetene våre. Derfor har vi holdt oss inne mesteparten av helgen, uten de store utskeielsene.

Daniel har nok bare vært glad til, siden han har fått se et uvisst antall "Brannmann Sam" episoder. Brannmann Sam er nemlig den store helten om dagen. Jeg er sikker på at han kunne sittet klistret foran tvèn hele dagen om vi bare hadde hatt nok episoder, og om han hadde fått lov ;)

Nå blir det nok enda mer tv`tid her i heimen, før vi tar en tidlig kveld. Ønsker alle en fin uke!

3 kommentarer:

Bente sa...

Så fint bilde :)
Kjekt med noen rolige dager iblandt.
Ble skogstur på oss i dag.Gikk ikke langt ,men etter minstemanns tempo og lyst.Ble bål, appelsiner og litt sol faktisk.

Ellen sa...

Her hos oss er det en rolig mandag, med begge barna hjemme. Eldstejenta fikk en ekstra fridag fra barnehagen, nå som hun er blitt såpass stor setter hun mer pris på hjemmedager og vill gjerne være sammen med oss idag. Blir litt ekstra barnetv da ;)
Leste akkurat fødselshistorien din og den minnet mye om min første fødsel. Og bilde av deg med mascara utover liknet også mistenkelig på meg, hehe ;) Ingen sa noe til meg heller.
Lykke til når det setter igang, det kommer du til å klare helt fint! Ha en fin uke. Ellen

Elin sa...

God bedring!
Er jo kos med en rolig helg hjemme, men hadde kanskje vært bedre om alle sammen var i tipp-topp form :)