fredag 13. januar 2012

Hentesett


I går fikk jeg levert hentesettet til frøkna på døra her. Det er strikket på bestilling av mormor ;) Buksa er fortsatt under produksjon, så den kommer etterhvert. Jeg hadde i utgangspunktet bestilt et annet hentesett, men det ble litt stort. Derfor strikket mormor også et hentesett som er likt det Daniel fikk da han var nyfødt, bare i hvitt og lilla - hans var hvitt og blått. Og så droppet vi kragen i halsen som egentlig skulle vært på jakka. Mønsteret er fra Dale garn og strikket i Dale babyull.
Mormor hadde også vasket mitt gamle hentesett, sånn at frøkna kan få bruke det også. Veldig koselig med sånne gamle ting som er arvet, synes jeg!

Hentesettene er ikke fullt så gule som de ser ut til på bildet - jeg tok bilder på badet i kveld, så da ble det litt ekstra gulskjær på bildene.


Her er Daniel klar for avreise fra sykehuset i sitt hentesett. Bildene fra fødselen og tiden på sykehuset har blitt liggende på den gamle pcèn min, så jeg fant bare et litt dårlig mobilbilde.

6 kommentarer:

mammaKine sa...

Kjære vene, så nydelig!! Heldiggris som får strukket til deg :-)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så nydelig :) deilig å ha dem i noe varmt og godt og søtt :)

Klem

Hegeslilleboble sa...

Å, så flotte hentesett!!! Kan tenke meg du gleder deg nå. Nesten så jeg misunner deg :).

I & du... sa...

Nyyydelig hentesett!

Tulla har vokst ut av sitt for lenge siden,
men er såå stas med slike sett.

Beate Langtind sa...

Hei

Har du oppskrift på hentesettet til høyre, det med sikksakk mønster? Helt nydelig! Ser at du akkurat har fått ei lita jente, gratulerer! Venter ei jente til her også i november, og hadde vært fantastisk å strikka det settet til henne :-)

Hilsen Beate

mona sa...

Beklager sent svar herfra. Jeg var så sikker på at jeg hadde oppskriften, men jeg klarte ikke å finne den igjen. Om du fortsatt er interessert, så kan jeg lete litt til!? Send meg isåfall en mail, så kan jeg sende oppskriften på mail om jeg finner den.