tirsdag 3. januar 2012

Redebygging


Jeg må innrømme at jeg fikk litt hetta nå, siden det plutselig bare er seks uker til termin og vi ikke har så mye klart til den lille. Så i dag har jeg gått igjennom det vi har av utstyr, og begynt å vaske litt klær. Over kan du se hva jeg fikk kjøpt på salg i går (det på de nederste bildene) og før jul (på de øverste bildene). Det er ikke så mye jeg har kjøpt til frøkna (omtrent bare det du ser på bildet) - jeg har nok litt hetta for at de plutselig har tatt feil av kjønnet. Dessuten har vi jo litt som kan arves fra storebror, og så er vi så heldige at vi skal få arve litt fra en snill venninne.
Jeg har også gjort klar en skuff i kommoden på barnerommet, sånn at jeg kan legge klærne inn der etterhvert som jeg får vasket de.

Jeg tror nok at jeg skal bruke de nærmeste ukene på å få det meste klart her. Det ville vært så kjedelig om jeg plutselig føder før termin, og så er ingen ting klart. Man kan selvfølgelig ordne ting etter at babyen er født også, men det er jo deilig å ha det viktigste klart på forhånd!

6 kommentarer:

Pia sa...

Det blir et spennende nytt år for dere! Masse lykke til!

Hegeslilleboble sa...

Åååå, så koselig tid i vente for dere og Daniel:)

Anonym sa...

Så mye fint :)

Jeg sender deg en "liten" pakke i helga ;-)

Hilsen Gøril.

mammaKine sa...

Vi har ikke sørlig mye klart vi heller. Men nå fremover Håpr jeg det blir litt fart i sakene. Det er jo som du sier, kjedelig hvis ting ikke er klart i tide. Lykke til med forberedelser ;-) klem!

Frøken OppNed sa...

Kjempe søte klær du har funnet :)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så fort tiden har gått, fin mage du har.

Det er spennende tid fremover, kan jo skje når som helst. eldste jenta mi kom 6 uker før ;)
mange fine klær du har der.
Klem