onsdag 11. januar 2012

Første gang


Siden vi hadde tenkt oss på hyttetur i helgen, gikk morfar like godt og kjøpte ski til lille i dag. Så da han kom fra barnehagen gikk vi rett ut for å prøve det nye utstyret, før det ble helt mørkt ute. Jeg må si jeg er overrasket over hvor flink han var, og over at han syntes at det var så gøy. Jeg hadde sett for meg at det kanskje ikke var så morsomt de første gangene.. Kjempemorsomt å se, og jeg krysser fingrene for at han synes det er like gøy etterhvert som han får prøvd de mer!
Dessverre så blir det ikke noen hyttetur på oss allikevel i helgen da :( Så da får vi bare håpe at snøen blir liggende en stund her, sånn at vi får prøvd skiene flere ganger.

4 kommentarer:

Karen sa...

Så fin og blid! Ivar vil gå på ski (sier han), men han vil ha dem av nesten med en gang de kommer på. Nå har vi satt dem i barnehagen, for der har han en kamerat som går på ski, så får vi håpe det kan inspirere...

Mamma Be sa...

Kjempefin blogg og elsker kvaliteten på bildene :) Hvilken linse bruker du og hvilket kamera?

mona sa...

Tusen takk for det Mamma Be! Jeg har et Canon 550D med et 50mm f1.4 objektiv. Veldig fornøyd med det, men ønsker meg et vidvinkelobjektiv etterhvert også :)

Wenche sa...

Hihi! Jeg ser nå at Danielene våre har lik lue (men min Daniel sin er mørkeblå) :)