søndag 22. januar 2012

Barnebursdag


I dag har Daniel vært i sin første barnebursdag hos en av kompisene fra barnehagen. Vi begynte dagen ute i akebakken, hvor alle koste seg stort. Vi var jo utrolig heldige med været; masse herlig nysnø, litt sol og passelig fin temperatur.
Etterpå gikk vi inn, og fikk servert pølser og kake. Nesten alle guttene fra avdelingen i barnehagen var der, og det var veldig populært å leke med alle bilene til Ask. Vi foreldrene var igrunn overrasket over at det ikke var høyere lydnivå, og at gutta egentlig lekte mer hver for seg enn med hverandre. Vi var enige i at de må ha en enkel jobb i barnehagen her, når gutta leker så rolig og fint ;)

I kveld har jeg jobbet min nest siste vakt før permisjon. Tenk at det bare er en dag igjen å jobbe!! På en måte er det jo fantastisk deilig, mens på en annen måte er det utrolig rart at det har gått så fort. Men frøkna har bare å holde seg i magen ihvertfall en uke eller to til, sånn at jeg får tid til å kjøpe inn det som trengs av utstyr..

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Så deilig at permisjonen din snart er her. Jeg nyter min til det fulle. Tenk, snart sitter vi her med hver vår liten tass. Sannsynligheten for at de blir tette er jo der. I og med at jeg gikk to uker over sist. Mener å huske at du fødte Daniel før tiden? Spennende :-)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Det er alltid hyggelig å sitte å se på barn leke bra sammen(uten å bråke for mye)

Så flink du er som har jobbet så lenge :) Det blir nok deilig å få slappet av litt før det skjer noe.

Ha en fin dag

Størstepia sa...

Så gøy med ake-bursdag da;)!
Det må jeg notere bak øret til bursdagsfeiringene til snuppa i fremtiden!:)
Ha en super mandag!:)
Klem fra størstepia