søndag 1. januar 2012

2012


Godt nyttår alle sammen!! Her ble det en rolig nyttårsfeiring. Jeg jobbet kveldsvakt, og Daniel var hjemme sammen med pappaen sin. Lille fikk prøve seg med noen stjerneskudd før han la seg for kvelden da, og det var visst populært. Klokka 24 var pappaen til Daniel og jeg en tur ute i gata her og så på rakettene. Og jeg må si at jeg var overrasket over at det var såpass mange fine raketter å se her! Jeg hadde sett for meg at det skulle være rimelig stille i gata her, men der tok jeg visst feil.
I dag har jeg vært passelig trøtt på jobb, siden jeg ikke fikk lagt meg til å sove før i 02-tiden. Sånne utskeielser tåler man ikke like godt når man er gravid gitt, så jeg var passelig trøtt da klokka ringte kl 06.30 i morges. Zzzz.. Men i morgen har jeg heldigvis fri, så da er det bare å krysse fingrene for at lille sover lenge ;)


Er ikke lille fin i den nye nøstebarn-lua han fikk til jul av bestemor da? Herlig retro skinnlue, som garantert blir fin å ha på kalde vinterdager!!
Bildene tok jeg da Daniel og jeg var ute og tittet etter trollemor og trollefar i skogen før jeg gikk på jobb i går.

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så flotte bilder av Daniel! Han kler utrolig godt den blåfargen!!!
Herlig årskavalkade under her også, må se å få rotet meg til en jeg også. Er virkelig gøy å ha for sin egen del også!:-)
Ønsker deg en kos fridag imorgen, blir nok deilig!:-)
Klem fra størstepia

Villblomsten sa...

Gode bilder :-)
Godt Nyttår til dere :-)

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

Høres ut som dere hadde en fin nyttårsaften, fine bilder (du er flink til å ta bilder)

Godt nytt år!