søndag 18. desember 2011

Statusrapport fra Color Fantasy


- Det var stor stas å titte ut av vinduet på lugaren da båten gikk fra land.
- Lugaren er litt trang, som lugarer pleier å være, men veldig fin. Litt skuffende at vi ikke har internett på lugaern, men det har vi kanskje bare godt av ;)
- Aqualand var noe mindre enn hva mor og far hadde sett for seg, men ikke mindre stas for lille av den grunn. Det mest populære var skliene, og han ville helst ta den store sklia helt alene. Her måtte mor selvfølgelig sette ned foten. Men den lille sklia var i perfekt størrelse til at han kunne få ta den alene, så lenge mor ble med opp og far ventet i bunnen.
- Maten på Grand Buffet var utrolig god! Vi spiste både lunch og middag der i dag, og ble veldig positivt overrasket over maten. Det aller beste var nok pinnekjøttet og multekremen - mmm...
- Barnemenyen på Grand Buffet var ikke like mye å skryte av. Den var sikkert god, men som veldig mange andre steder så var det stort sett bare usunn mat å velge i. Vi droppet å ta mat fra barnehjørnet, og tok heller mat fra voksenbordet til lille. Han var fornøyd med det, men aller mest fornøyd med isen han fikk til dessert (både til lunch og middag - jada, mor overgår seg selv på tur ;)).


Båten er selvfølgelig veldig fin, og man får virkelig følelsen av å være på et minicruise. Daniel har flere ganger sagt at "det er veldig fint her!". Haha, han pleier ofte å påpeke at ting er fine, og kommenterer gjerne hvis jeg f.eks. har kjøpt noe nytt til huset.

Vi koser oss ihvertfall maks på tur, og gleder oss til en liten runde i Kiel i morgen. Aqualand står også på plakaten igjen, og helt sikkert masse god mat og drikke.
So long..

1 kommentar:

Mariann sa...

Hei på dere på bøljan blå :)
Så bra dere koser dere, og så flott for oss at du legger ut litt tips og erfaringer :) Vi reiser jo i januar. Vi har også oppgradert til 4 stjerners, men når du sier trangt, er det sånn at det ikke vil være plass til barnevogn tror du? Vi blir jo 4 stk på lugaren.. Vurderte 5 stjerners med da blir det jo fort en litt dyrere tur, tusenlappene flyr jo i jula... Kos dere videre