søndag 18. desember 2011

Minicruise


Som jeg har nevnt tidligere, så skal vi på et lite minicruise til Kiel nå før jul. Grunnen til dette er fordi jeg, som jeg også har nevnt tidligere, er en buzzador. Det går ut på at jeg får teste ut forskjellige produkter, mot at jeg forteller min ærlige mening om det til mine venner. Du kan du lese mer om det å være buzzador her.

Denne gangen har jeg altså vært så heldig at jeg har fått være med i en kampanje hvor vi får et gratis minicruise til Kiel. Vi får en trestjerners lugar inkludert en gratis middag, en gratis inngang på aqualand og en gratis inngang på spasenteret. Siden vi kunne oppgradere lugaren for halv pris, har vi oppgradert til en firestjerners lugar med sjøutsikt.

Pappaen til Daniel og jeg har egentlig lenge snakket om at vi kunne tenkt oss en sånn tur, men har aldri fått ut fingeren. Derfor var det jo perfekt at jeg var en av de heldige som fikk være med på denne kampanjen :) Daniel skal selvfølgelig også være med, og jeg tipper at spesielt aqualand kommer til å falle i smak hos den lille. Han har snakket en del om den store båten vi skal på tur med de siste dagene, så det blir gøy å se reaksjonen hans når vi går ombord.

Nå får jeg hive meg i pakkinga her, for vi reiser nemlig nå i formiddag. Jeg kommer til å blogge om turen underveis, så det er bare å følge med!

2 kommentarer:

Størstepia sa...

Så gøy da MOna! Godt at ikke omgangssyken tok dere, så dere fikk dratt! Flott båt og vi koste oss masse den gangen vi tok den. Storebror syns særelig ballene nede i "gata" var supre!;-)
Nyt og kos dere masse;-)'Klem

mammaKine sa...

Så gøy! Masse god tur til alle tre :-)