mandag 19. desember 2011

Kiel


Dagen i dag startet sent. Lille sov nemlig som en stein her på båten, og sov helt frem til kl 08.30. Det passet veldig fint, siden mor ikke sov så godt. Jeg merker at nattesøvnen blir dårligere og dårligere nå. Hendene mine dovner bort hele tiden, det er tungt og vondt i bekkenet når jeg skal snu meg i sengen, det har begynt å verke rett over ribbeina på den ene siden når jeg ligger på siden - som forøvrig er den eneste stillingen det er mulig å ligge i, i tillegg så har jeg blitt forkjølet igjen og sliter med en tett nese.

Det var en liten avsporing. Dagen begynte ihvertfall sent, med en god frokost. Etterpå tuslet vi en tur i Kiel sine gater. Vi tittet innom noen butikker, og shoppet såvidt noen klær til lille. Jeg hadde egentlig tenkt til å se etter en butikk med babyutstyr her, men jeg hadde ikke sjekket så nøye akkurat hvor den lå før vi reiste, så det ble til at vi ikke kom oss innom akkurat den ene butikken jeg hadde planer om å gå i...
Ellers så tok vi en liten pause på Starbucks, og nøt hver vår velfortjente kaffe. Lille fikk litt steamet melk i sin kopp, og var veldig fornøyd med det. Vi gikk også en tur innom et koselig julemarked. og klarte såvidt å få litt julestemning med oss.


Da vi kom tilbake på båten, var vi såpass slitne at vi rett og slett droppet badingen. Daniel var til og med mer ivrig på å hvile på lugaren, enn på å bade - så da var det jo ikke noe å lure på.
Etter en liten hvil, tok vi en runde på båten her. Daniel fikk prøve ut lekerommet, og var veldig fornøyd med det. Heldigvis er det ikke så fullt på båten i dag, for lekerommet er ikke alt for stort. Jeg har sett flere ganger at det har vært helt fullt der, så det kunne med fordel ha vært litt større. Vi var heldige da vi var der, og hadde lekerommet nesten for oss selv.

Lunchen i dag ble pizza, på en Italiensk pizzarestaurant her. Det var egentlig ikke så alt for lurt, for vi ble jo så mette at vi fortsatt følte oss mette da vi skulle spise middag i kveld. Middagen ble inntatt på Oceanic à la Carte Restaurant, og var et tilbud som fulgte med i buzzadorpakken. Denne middagen var ikke gratis, men man fikk en treretters noe billigere enn hva den ville kostet ellers. Etterpå følte vi at vi kunne spart oss for den middagen, ettersom vi ikke var sultne nok, og maten bare var helt grei. Det var super service da, og fine lokaler!
En ting jeg synes er supert her på båten, er at lille får tegnesaker hver gang vi skal spise. Han var vært en liten mark ved matbordet i det siste, så det er supert at tegnesakene ihvertfall kan sysselsette han for en liten stund. Det skulle flere restauranter ellers også ha tenkt på :)

Jeg fikk et spørsmål om hvor trang lugaren vår er. Vi har som nevnt oppgradert til en firestjerners lugar, som skal være ca 14 kvadrat. Vi syntes nok at den var noe trangere enn hva vi hadde sett for oss på forhånd. Vi har en Babyogger city elite vogn med oss, og den fikk vi ikke inn på lugaren uten å klappe den sammen. Heldigvis gikk den akkurat inn i et skap vi har der inne, så da fikk vi den unna. Ellers så har vi fått inn en reiseseng til lille, og når den er der så er det jammen ikke så mye gulvplass igjen. Men det går fint for oss tre altså, selv om jeg gjerne skulle sett at den var bittelitt større.

Nå får jeg komme meg ned på lugaren igjen, for far er nemlig ivrig på en liten tur på casinoet i kveld. Det er forøvrig bakdelen med å reise med barn - at man blir stuck i lugaren etter at barna har lagt seg. Om man ikke har mindre barn, som man bare kan legge i vogna da.. 
Høres jeg veldig negativ ut nå?? Det er ikke meningen det altså, vi har det helt supert på tur. Jeg synes bare jeg må påpeke det som er å påpeke, når jeg tross alt skal si min ærlige mening om alt ;)

Ingen kommentarer: