torsdag 8. desember 2011

Idyll


Oh what a beautiful morning... Jeg kjenner at jeg blir glad inni hele meg, av sånne fine morgener som dette!! Det er jo skikkelig winter wonderland ute!! Deilige(?) minusgrader, kritthvit snø og knallsol. Og i tillegg så har jeg fridag før arbeidshelg :)
Jeg skal ikke skryte på meg at det var deilig å bli vekt av en liten sangfugl før klokken var 06 i morges. Men med en cd-spiller, så fikk mor og far dratt seg litt ekstra. Og med en snill mann, så fikk mor dratt seg enda litt ekstra..


Egentlig er jeg veldig glad for at jeg jobber turnus. For da har jeg muligheten til å ha sånne fine morgener sammen med lille før jeg leverer han i barnehagen innimellom. I dag så vi litt på postmann pat, før vi spiste en rolig frokost og nøt den fine vinterutsikten vi hadde fra vinduet. Daniel er stort sett i veldig godt humør om morgenen, så da har vi det riktig så koselig.


Etter frokosten kledde vi godt på oss, og tok akebrettet til barnehagen. Det er så fantastisk å ha gåavstand til barnehagen! Vi pleier alltid å gå når jeg ikke jobber dagvakt. Jeg blir så lei meg av å tenke på at vi sannsynligvis mister den muligheten om 1 1/2 år, når de planlegger å legge ned den fine barnehagen vår. Da blir det plutselig nesten fire kilometer til barnehagen, og det sier seg selv at man ikke kan gå så langt med to små barn..
Heldigvis er vi flere engasjerte foreldre her oppe, som kommer til å jobbe hardt for at det skal komme et nytt tilbud til barna her oppe før de legger ned den barnehagen som er her nå. Det er også flere av de politiske partiene som sitter i opposisjon, som sier at de vil jobbe for saken vår, så jeg har enda ikke gitt opp håpet om at det ordner seg på et vis..

3 kommentarer:

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Det er utrolig deilig å ha god tid og nyte det fine været og se snøen :)

Kos dere!

Karoline sa...

Hei Mona!

Saa helt herlig det ser ut hos dere! Kjenne jeg savner det der her borte i Unite'n! Her har vi bare regn om dagen. Og det blir det ikke mye jule stemning av. Haaper snoen varer til jul hjemme - for da kommer vi hjem paa besoek.

Fortsatt god uke!

Karoline

Mariann sa...

Ja, nå er det skikkelig idyll altså :) Blir så lyst og fint med denne snøen også. Vi har vært en tur på hytta i Sverige, var fint der også, men null snø! Så kult at dere også skal på cruise til Kiel. Vi fikk rett og slett ikke plass til tur før jul, selvom det hadde vært mest moro... Ship o hoi :)