onsdag 7. desember 2011

Utelek


I dag tok vi turen ut i snøen etter at vi hadde spist middag. Jeg må innrømme at vi ikke er så flinke til å komme oss ut på hverdager. Klokken er ofte rundt 18 innen middagen er spist, og da frister det mest å sette på barneTV og slappe av frem til lille skal legge seg.
Men i dag jobber pappaen til Daniel sent, og lille og jeg varmet bare opp restemiddag fra mandag. Så da fant vi ut at vi måtte ta oss en tur ut for å leke i snøen.


Daniel var i knallhumør, og storkoste seg ute på både akebrett og på lekeplassen. Utrolig morsomt å se at han moret seg sånn med all snøen!!
På vei til lekeplassen kom vi også forbi denne snømann-nissen, som fascinerte en nysgjerrig toåring. "Hade bra snømann-nissen" sa han så fint da vi gikk videre.

Er dere andre flinke til å ta med barna ut om ettermiddagene? Eller synes dere at det er greit å bruke ettermiddagene til å slappe av foran tvèn, eller med andre rolige inneaktiviteter?

2 kommentarer:

Karen sa...

Vi er også stort sett inne i vinterhalvåret, ja, men vi var også ute og akte og måkte snø i dag. Stas!

Wenche sa...

Nå som jeg er i permisjon har jeg ofte hentet Daniel tidligere i barnehagen og vært ute og gått turer osv.
Men det blir antagelig mindre av det etterhvert som det blir kaldere, og sikkert enda mindre når både jeg og mannen jobber igjen.

Vi pleide å være ute en halvtimes tid når vi kom hjem fra jobb og barnehage i fjor høst og i våres pga hundene som måtte luftes.
Men har man først kommet seg inn døra og alle er avkledde så er det litt av et tiltak og komme seg ut igjen.. :-)