torsdag 22. desember 2011

Bittelille


Hjelpes, da var det bittelille julaften allerede. I går kveld hadde jeg siste dag på jobb før jul - jeg er så heldig at jeg har fri både i dag, lille julaften, julaften og 1. juledag i år. Det er jammen luksus i min bransje!
Den første dagen i min lille juleferie har jeg fått brukt godt. Den startet med time hos jordmor i Oslo, kaffe på cafe sammen en høygravid venninne, henting og levering i barnehagen, middag i full fart, trening hos fysio og til sist noen timer med shopping på storsenteret i nærheten her.
Nå er ihvertfall så og si alle julegavene unnagjort. Vi har også fått tak i det meste som trengs når vi skal pynte til jul i morgen; juletre, juletreduk, juleduk, ny stjerne i vinduet, blomster osv.. Det eneste som mangler nå er juletrefoten. Vi får krysse fingrene for at ikke alle butikkene er utsolgt - sånn som de var på flere av butikkene vi var innom i dag.
Ja, det virker faktisk som det blir jul i år også - hurra!

2 kommentarer:

Mariann sa...

God jul til deg og dine Mona!
De hadde mange juletreføtter på Jernia på Kolbotn torg på mandag ihvertfalll. Så om du tar turen få du gi lyd så skal du få yogadvd'en også :) Klem

mammaKine sa...

Så fint julebilde, Mona :-) GOD JUL!