fredag 23. desember 2011

Dagen før dagen


Dagen i dag har gått med til de siste forberedelser før jul. Vi har vasket, handlet, pyntet, handlet mer og spist god mat. Så nå er alle julegaver i boks - selv om ikke alle er pakket inn enda, juletreet er på plass - med juletrefot og huset er rent og pyntet til jul.


Innholdet til lilles julestrømpe ligger også klart her. I år inneholder strømpen en smoothie, en stor sjokoladenisse, noen små skumnisser, en boks med nøtteblanding og en stor pepperkake. Strømpen skal vi henge på sengen til lille før vi legger oss i kveld - på lilles sprinkelseng, som han sover i for siste gang i natt. Han får nemlig ny seng med tilbehør i morgen, og jeg regner med at den blir satt på plass før han skal legge seg i morgen kveld. Det blir spennende å se hvordan det blir med stor seng, som han kan hoppe inn og ut av som han vil. Han kan jo hoppe ut av sprinkelsengen også, men det er jo litt mer styr så det er faktisk ikke så ofte han gjør det.

Jeg håper at dere andre også er kommet i mål med juleforberedelsene, sånn at dere kan slappe av og nyte dagen i morgen. God jul ønskes fra oss!

4 kommentarer:

mammaKine sa...

Så herlig. God jul til deg og dine! Klem fra meg.

Gøril sa...

Tilde fikk seng i toårsgave, og det gikk som en drøm. Fortsatt ligger hun og roper på oss når hun våkner, allikevel om hun fint kan gå ut. Det hender det også, at hun kommer tassende inn på soverommet vårt fire om morgenen, men det er bare kos.
Tipper storseng blir fryktelig stas for lille.

God jul til deg og dine.

Elin sa...

God jul til deg og dine Mona!
Håper dere får en koselig julefeiring :)

Det blir spennende med storseng! William ligger også i sprinkelseng enda, og vi vet ikke helt når vi skal bytte... Gleder meg til å høre hvordan sengeskifte har gått :)

Stor klem!

★ Heidi ★ sa...

önsker deg og dine en fantastisk julefeiring. her er vi ogsaa ferdig med alt... endelig:)
Naa skal det bare nytes god mat og godt selskap hos mine foreldre. herlig aa kunne komme til duk og dekket bord gitt;)

Ha en fortreffelig dag og julekveld:)