torsdag 24. november 2011

Tjukka


Samtale med bekjent, som jeg ikke har sett siden begynnelsen av graviditeten:
Bekjent: "OI, du har forandret deg i ansiktet!!"
Meg: "Eh ja, jeg har jo lagt på meg ti kilo siden sist jeg så deg.."
Bekjent: Ja, det ser jeg!

Haha, man må jo bare le av det. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at man føler seg rimelig oppblåst når man er gravid. Og det sier seg selv at de ti kiloene som foreløpig har kommet på ekstra ikke bare er baby.. Det som irriterer meg mest er nok også den ekstra polstringen jeg får i ansiktet med en gang jeg begynner å legge på meg, så da er det jo greit å få bekreftet at alle andre ser det samme som jeg føler selv ;)

Jeg skal egentlig ikke klage altså, men noen dager så føler man seg mer oppblåst enn andre. Og med tanke på at det fortsatt er nesten tre måneder igjen til termin, så kan jeg vel fort nå den vekta jeg kom opp i da jeg gikk gravid med Daniel. Jaja, bare jeg slipper å høre kommentarer lignende den en kollega av meg fikk da hun var på kontroll hos en gynekolog, så får jeg vel være fornøyd (det er heldigvis noen år siden nå, vi får håpe at verden har gått videre siden den gangen). Hun fikk nemlig beskjed om at hun måtte huske på at hun ikke skulle spise for to, og tenke på mannen hennes som måtte ligge i samme seng som henne - "det er ikke så lett å ta av seg kiloene etterpå vet du!".

Og bare så det er nevnt, så legger jeg selvfølgelig bare ut bilder her på bloggen hvor jeg føler at jeg ser mest mulig ut som før, og så suger jeg til meg alle fine kommentarer om at jeg ser fin ut og at jeg er heldig som bare har fått mage og ikke noe annet!

4 kommentarer:

Pia sa...

He he, du har visst fått et kraftig hakeparti - la ikke merke til det på det forrige bildet ditt - der var liksom magen i fokus;)

mona sa...

Hehe, det var nok fordi jeg hadde kameraet halvveis over haken på bildet ;)

Anonym sa...

Huff, det var jo litt av en kommentar å få. Vet alt om at de baby kiloene med nr 2 setter seg noe vanvittig fast.

Jeg får også høre til stadighet at jeg er blitt stor, selv 1 år etter fødsel :(

Stor klem

mammaKine sa...

Hehe. Det sier vel litt om at vi er i samme situasjon. Å det føles faktisk bedre å høre at andre føler det samme. Hehe. Menmen, friske barn i magen er viktigere enn den dumme vekta! Ha en fin kveld, Mona :-)