tirsdag 22. november 2011

Møt trollemor og trollefar


Ja, for det er det Daniel mener at disse to hodene er - trollemor og trollefar. Det er selvsagt den med krone og grått hår som er trollemor, mens trollefar er den med hatt og bart.
Daniel fikk denne fine båten i gave fra bestemor da hun var på besøk her sist. Men da ville ikke Daniel leke med båten - derfor har den har ligget i skuffen frem til nå. I morges var han plutselig ivrig på å finne frem båten igjen, så den ble med både i barnehagen i morges og i sengen i kveld.


Men jeg må innrømme at jeg er skuffet over kvaliteten på båten. Det er jo en av båtene fra Elias serien - kongeskipet for å være helt presis. Etter bare en dags bruk ligger det masse deler rundt omkring i huset her. På bilde fikk jeg med de tre delene som jeg fant i sengen til lille etter at han hadde sovnet. Forresten så har hatten til "trollefar" også falt av, men den har vi festet på hodet igjen.. Utrolig dårlig at sånne leker ikke er av bedre kvalitet!!
Så selv om båten var populær hos den lille her i huset, så vil jeg nok ikke anbefale å kjøpe leker fra denne serien..

2 kommentarer:

Elin sa...

Ei venninne av Lea fikk helikoptret i serien i bursdagsgave for en tid tilbake. Før bursdagskalaset var over var rotorblad knekt og andre deler falt av. Så ja, må si meg enig - helt elendig kvalitet på dyre leker...

Hilde sa...

Nå har jeg sett igjennom masse innlegg i bloggen din :) Kjempefiiin!! Så mye gøy å lese. Så spennende med en liten en på veg! :)Selv har jeg ei jente på snart 6 år, og et lite nurk på 3 mnd.