søndag 20. november 2011

28 uker


Ja, nesten ihvertfall. Det er vel strengt tatt ikke før på tirsdag jeg er 28 uker -  men jeg hodet mitt ligger liksom to dager før, på grunn av den opprinnelige terminen. Jeg må vel prøve og legge av meg den tanken før jeg nærmer meg termin, i tilfelle jeg blir gående på overtid.
Sist var jeg veldig sikker på at jeg skulle føde før termin, og heldigvis kom lille 9 dager før. Denne gangen har jeg igrunn ikke noen følelse av om den lille kommer før eller etter 16 februar, men jeg håper jo at jeg slipper å gå på overtid. Det virker så slitsomt - det er jo så tungt mot slutten, og man må jo bli smågal av at alle går og spør om det ikke har skjedd noe..

Formen min er fortsatt ganske bra. Jeg kjenner så smått at halsbrannen begynner å komme, kramper i leggene kommer oftere og oftere, og så merker jeg at carpal tunnel syndromet som jeg hadde i armene forrige gang blir mer og mer merkbart. Ellers er bekkenet som det har vært lenge nå - noen dager veldig fint, og andre dager ikke fullt så bra. Jeg kjenner det forresten mer på fremsiden også nå, så litt endring har det nok vært. Men det går ihvertfall fint å jobbe fortsatt. Da er det igrunn verre at jeg blir fort sliten, og at jeg får mye vonde kynnere hvis det blir mange hektiske dager. Men denne uken var jeg jo hjemme med sykt barn i to dager, og det kjente jeg at hjalp godt på formen..

Det er jo utrolig å tenke på at det er under tre mnd til termin nå. Og med jula i mellom, så kommer tiden garantert til å gå fort.. Vi har så smått begynt å gjøre noen innkjøp nå, sånn at alt skal være på plass i god tid før februar. Det er jo ikke så mye vi trenger, men litt småtteri må vi ha. Jeg har bl.a. kjøpt en vugge og bilsete med base til den lille. Ellers må vi handle inn bagdel til vogna, ny madrass til både seng og vugge, og litt annet småtteri. 
Vi har vært så heldige at vi skal få arve litt klær i de første størrelsene, og så får man alltids litt i gaver, så jeg tviler på at vi trenger å kjøpe så mye klær til de første månedene ihvertfall. Jeg synes at alt som kan arves er supert, så det er jeg veldig glad for :) Det sparer jo både miljøet og lommeboka - ingen ting er bedre enn det!!

6 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlig magen din er!
Det er jo KUN mage, heldiggrisen!:-)
Men husker godt denne tiden ifjor, da jeg var akkurat like langt. Jeg merket mer og mer at jeg var gravid og kramper og halsbrann kom hyppigere!
Og graviditeten gikk så mye fortere denne gangen, fordi jeg hadde jo storebror å ta meg av også!
Tiden mot februar kommer til å fly - jeg fødte jo 22 februar, og etter jul jobber man bare litt før man går i permisjon. De 3 permisjonsukene var kjempedeilig syns jeg. La meg når de andre dro på jobb & i barnehagen, leste og slappet av, og bare tok hensyn til meg selv.
Husk å gjøre det, for rollen som 2 barnsmor er krevende.
Kos deg og nyt tiden som best du kan!:-)
God klem

mammaKine sa...

Du ser så flott ut! Tenk at det bare er to uker mellom terminene våre. Jeg har 1.feb og det kommer til å gå kjempefort! God natt, klem fra meg.

Mariann sa...

Du ser jo bare helt fantastisk bra ut. Kan ikke se at du har lagt på deg noe mer enn den deilige magen ;)Tredje trimester er jo alltid litt tung, men den gikk som de to første rasende fort for meg... og det gjør den nok for deg også. Håper du ikke får så mye mer plager og at du klarer å holde deg i form. Jeg fikk jo Emilie på omtrent samme tid som du har termin og våren kom veldig fort og med den deilige, lange trilleturer i solskinnet :)
KLEM

Regni sa...

For en fantastisk mage! Skikkelig struttemage og en kjempeflott mamma! Så bra du er så bra form til tross for litt bekkenkrangling innimellom. Nå går tiden fort fram mot februar altså. Spennende!

Pia sa...

Wow! Du er jo så slank og flott, og så en skikkelig kul!

mona sa...

Takk for hyggelige kommentarer!!
Jeg vet å vise frem bilder hvor det ikke synes så godt at jeg har lagt på meg over det hele da vet dere. Må jo vise frem de bildene som er mest flatterende ;)