torsdag 10. november 2011

Svømming


Daniel og jeg har begynt å gå og svømme de torsdagene hvor jeg ikke jobber kveldsvakt. I en av nabokommunene er det nemlig et nytt lite basseng som er oppvarmet, og som er åpent om ettermiddagen på torsdager. Det koster kr 35,- for voksne, og barn under tre år er gratis.

Foreløpig har vi bare vært der to ganger altså, men planen er å dra så ofte som vi har mulighet. Jeg synes det er viktig at barna blir trygge i vannet, og det blir de jo utrolig fort hvis man bare går regelmessig og svømmer! Daniel svømmer allerede alene med armringene sine, etter bare to ganger i bassenget på et par uker.
Er det forresten noen som vet om det er dumt å la barna lære seg å svømme med armringer? Jeg har tenkt på at jeg skulle sjekket det ut, men har ikke kommet så langt enda..

3 kommentarer:

Gøril sa...

Så flink han er.
Og veldigveldig vakker.

Gleder han seg til å bli storebror?

Elin sa...

Så koselig!!
Jeg er ingen ekspert, men kan ikke tenke meg til at det er dumt å lære dem å svømme med armringer. Når tiden er inne lærer de seg å svømme uten uansett. Det er iallefall min erfaring basert på både Lea og venners barn. William har brukt armringer de gangene vi har vært i basseng og når vi var i Thailand, og han har blitt trygg i vannet pga de.

Mina sa...

hvilken nabokommune?