søndag 27. november 2011

Julegateåpning


I dag har det vært julegateåpning her i kommunen, og det må man selvfølgelig få med seg. Jeg husker selv hvor mye vi koste oss da vi var på julegateåpning da jeg var barn. Men det året jeg husker aller best var nok da et annet barn uheldigvis fikk fakkelen borti nisseskjegget mitt. Det gikk heldigvis bra, takket være en snarrådig mann som sto ved siden av oss, men jeg gikk en god stund etterpå uten øyenbryn, øyenvipper og pannelugg. Noe sier meg at mine barn ikke kommer til å få på seg nisseskjegg når de skal gå i tog ;)


Daniel syntes nok det var aller mest stas da korpset spilte og folk sang "Så går vi rundt om en enebærbusk". Da sto han og en kompis fra barnehagen rett foran korpset og forsangeren og hoppet og danset.
Vi syntes det var litt skuffende at nissen ikke dukket opp da. Det var brannmennene som delte ut godteposer, men han vi fikk godtepose av hadde ikke på seg branndressen sin heller..
Men godteposen hadde de virkelig slått ut håret med i år. Jeg så for meg en pose med en klementin, rosiner, et par pepperkaker og kanskje en sjokoladebit, men posene var fylt opp med masse smågodt. Så da ble det masse godis på mor i kveld, siden lille fortsatt ikke får smågodt (mohahaha). Heldigvis var det klementin, rosiner og noen sjokoladebiter oppi der også, så den lille var meget fornøyd han og ;)

Ellers har vi selvfølgelig fått opp julestjerna i vinduet her, så får vi se om vi ikke får litt julestemning snart. Det er liksom ikke så lett å få julestemning når det er ni grader ute, synes jeg..

Ingen kommentarer: