tirsdag 29. november 2011

Førjulstria


Jammen merker jeg ikke at førjulstria har begynt allerede.. Plutselig så skjønner man ikke helt hvordan man skal rekke å gjøre alt man må få gjort før jula setter inn for fullt. Ja, jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg skal rekke alt som skal gjøres denne uka heller. Jeg tror jeg må si til jentene som kommer på julebord her på lørdag at baren i kjelleren er stengt. Og så får jeg bare ha dempet belysning i hele huset, sånn at de ikke ser at jeg ikke har vasket på en liten evighet... Tiden strekker bare ikke til når man skal hente og bringe i barnehage, handle og lage mat, jobbe, få kvalitetstid med barna, gå til fysio, være med på julebord og alt annet som hører med i hverdagen. Det hjelper jo heller ikke på at man har beveget  seg over i tredje trimester av graviditeten, og at man enda ikke er ferdig med alle prosjekter i huset heller. Hjelpes!

Jaja, jeg får bare senke kravene og tenke på permisjonen som lokker der fremme. To måneder igjen nå, så går jeg hjemme og koser meg - hurra!

3 kommentarer:

Fotograf Tanja Myrbråten sa...

Herlig liten nisse :) og ja.. tiden flyyyyr avgårde, henger ikke med jeg heller føler jeg

Størstepia sa...

Huff ja, kjenner meg så godt igjen. Og jeg går jo hjemme i permisjon. Syns bare jeg rydder, vasker og bretter tøy, legger klart tøy til neste dag, lager mat, vasker opp, tar ut av oppvaskmaskinen osv osv. Tenk å hatt en nanny eller en hushjelp a, det hadde vært noe;-)

Gleder meg til jeg skal gå hjemme noen måneder ekstra og ha lille snuppa i barnehagen noen dager i uka. Da skal jeg være superwoman og gjøre ALT, sånn at jeg BARE kan kose meg med barna når de er hjemme!!!

Kos deg og gled deg til permisjonen som kommer!!

God klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

HE HE ,NEI DET ER IKKE LETT, OG DET ER EKSTRA SLITSOMT NÅR MAN ER GRAVID ( HUSKER DET FOR ET ÅR SIDEN)
KJEMPE FINT BILDE :)