onsdag 2. november 2011

Hurra!


Endelig har jeg funnet ut hvor jeg kan få bassengtrening for bekkenplagene mine, og jeg får starte opp allerede på mandag!! Jeg har jo flere ganger prøvd å komme igjennom til helsestasjonen i kommunen, men de har aldri hatt telefontid når jeg har ringt. Derfor har jeg bare snakket med alle mulige andre folk i kommunen, som ikke har hatt peiling i det hele tatt. I går gikk jeg like godt innom helsestasjonen, og fant en kjempekoselig helsesøster som tok saken. I dag hadde de klart å spore opp et tilbud, og heldigvis var det også ledige plasser der :)

Nå har jeg satt sjefen min på oppgaven om å finne ut om dette er noe jeg får fri til å gå på, eller om det må tas som permisjon uten lønn. Jeg gjør jo tross alt dette for å kunne være i jobb lengst mulig, så jeg satser på at det er noe jeg får fri til å gå på. Er det noen andre som har erfaringer å dele der kanskje?

Nå skal jeg hive meg rundt og kjøre til Oslo. Vi skal nemlig ut og spise og på standup i dag. Det går lenge mellom hver gang man kommer seg ut på noe sånnt for tiden, så det gleder jeg meg veldig til! Daniel er trygt plassert hos mormor og morfar rett over gata, og skal sove der i natt.
Ønsker alle en fin kveld!

Ps: Det fine bildet jeg har lagt ved, har jeg vært så sleip å stjele herfra.

2 kommentarer:

Mariann sa...

Så bra du fant et sted til slutt :-) Utrolig at det skal være så vanskelig å få slik informasjon! Om du ikke får fri med betaling burde du få sykemelding 10% eller hvor lang tid du vil bruke på det! Hvor ble det forresten?
Håper dere koser dere glugg i kveld. Klem

Karen sa...

Enig med Mariann, be om sjukmelding hvis du ikke får fri. Når det er sagt, ville jeg nok heller bedt tillitsvalgte se på saken enn sjefen, dere har jo tross alt hver deres interesse her. Evt kontakte Sykepleierforbundets lokallag i din kommune/fylke hvis arbeidsplasstillitsvalgt ikke finner det ut. Jobben deres er å ivareta arbeidstakernes rettigheter.