mandag 31. oktober 2011

25 uker


Ukene tikker avgårde i et forrykende tempo her. På en måte er det litt skremmende at det går så fort, samtidig som det er litt deilig. Jeg føler meg allerede ganske tung, og blir litt skremt av at jeg sikkert kommer til å doble den vekten jeg har fått på ekstra til nå.

Formen har vært ganske fin i en liten periode nå. Hele helgen har jeg jobbet uten å merke så mye til bekkenet. Men i dag var det en hektisk og litt tung dag på jobb, og da kjenner jeg med en gang at det blir mer problematisk. Heldigvis har jeg fri i morgen, så da gjelder det bare å lukke øynene for alt som burde vært gjort her hjemme.

Ellers så er jo dette den beste perioden i svangerskapet. Jeg sover fortsatt forholdsvis bra om natten, og kan både sitte og ligge uten at det er ubehagelig. Man får vel nyte det så lenge man kan ;)

I dag er det jo Halloween også. Vi har ikke gjort annet enn at vi kjøpte inn en del godis, og tente lykta på trappa her. Men jeg må si at jeg er skuffet over fremmøtet! Det kom bare en gjeng på døra her, og ellers har det vært stille. Så nå har vi gått løs på godteskåla selv - man kan jo ikke la det ligge og bli gammelt heller!

10 kommentarer:

Mariann sa...

Wow, for en flott struttemage :-). Ble nesten litt misunnelig jeg ;)

Elin sa...

Ekstra vekt?!? Det er jo bare magen på deg frøken :)

Kjempefin er du :)

Wenche sa...

Kjempefin mage Mona!
Og jeg tror heller ikke noe på at du har noe særlig ekstra vekt.
Du ser jo ut som den perfekte gravide: bare en kjempefin struttemage og ingenting annet!

Størstepia sa...

Så nydelig mage du har Mona;)!
Syns det ser ut som du bare har mage jeg;)!
Håper du fikk slappet av litt nå da!
Lukk øynene og sleng deg på sofa'n!!
Klem fra størstepia

Ellen sa...

Så fin mage, skikkelig struttemage ser det ut som ;)
Du har helt rett i at du må lukke øynene for rot og klesvask hjemme, når du har en fridag, slapp av og kos deg!
Vi hadde litt besøk igår, men ikke veldig mye. Det som skuffet mest var en stor gjeng med guttepøbler som kastet egg på huset. Da skal jeg si deg at ho mor føk ut i en fei og var ganske sinna ;) Ikke hadde de ringt på eller kledd seg ut heller, hang vel bare ute for å ødelegge for folk. Jaja, neste år frister det mer å slukke alle lys og krype godt nedi sofaen med en stor skål godt til meg selv ;) Jeg er ikke noen stor fan av halloween enda, men det kan jo snu. Det MÅ vel snu når ungene blir store kanskje.
Jeg må prøve å svinge meg litt i dag, har mye på programmet og venter huset fullt av shoppeglade jenter imorgen kveld.
Ha en fin tirsdag!!

ThelmaT.no sa...

En flott mage.:)) masse lykke til med alt det spennede fremover.:))

Karoline sa...

Saa flott mage Mona! Dette gaar fort! Lykke til, og bare slapp av og glem alt rotet naar du har fri. Rotet gaar ingen steder!! :)
Ha en fin fin tirsdag!
Klem!

★ Heidi ★ sa...

Olala for en fin mage:)

Pia sa...

En flott mage!

mammaKine sa...

For en flott mage. Jeg kan ikke se noen ekstra kg hos deg hvertfall. Du ser Nydelig ut! Jeg syns magen din ser så mye større ut enn min jeg, men det føles kanskje bare sånn... Ha en fin kveld!