torsdag 3. november 2011

Kalendertips og Singsang


I fjor lagde vi ikke noen julekalender for Daniel, fordi vi syntes at han var for liten. Men i år har vi tenkt til å lage julekalender til han, og pappaen til Daniel har allerede bestilt diverse småting fra en eller annen japansk eller kinesisk nettside. Ellers var planen min å ha gaver som sånne små vaskekluter som utvider seg i vann, smoothie, rosiner og annet "lovlig" godteri, aktivitetsgaver (som f.eks. å lage pepperkaker eller fuglemat), sokker eller andre småplagg som han trenger, og kanskje litt større gaver som f.eks. en dvd eller en ny cd i helgene.

I dag leste jeg imidlertid et tips som jeg syntes var verdt å dele med dere andre. Dessuten håper jeg at det gjør at jeg husker på dette til neste år, for vi har jo allerede begynt å kjøpe inn gaver for i år. På bloggen til Julie var det noen som hadde tipset i et av kommentarfeltene om at hun hadde kjøpt inn SingSang kort, og gitt et kort om dagen til sin lille. Fantastisk bra kalender, spør du meg!! Og når jeg sjekket ut priser på SingSang kort fant jeg jo ut at de har en egen juleutgave også, med 24 kort med julesanger. Det er jo perfekt; en ny julesang for hver dag! Så hvis Daniel fortsatt er like glad i sang til neste år, tror jeg at det blir neste års kalender. Hvis vi har flaks kan det jo hende at de selger ut juleversonen billig etter jul i år også..

Bokkilden har forresten tilbud på SingSang kortene nå, i tilfelle noen falt for tipset.

2 kommentarer:

Mariann sa...

Å, jeg gleder meg sånn til jul i år! SingSang kort har jeg ikke hørt om en gang, men jeg ble i alle fall inspirert til å tenke nytt i forhodl til kalender i år! Vi har alltid hatt godteri, kanskje vært morsomt å gjøre noe annet :)

Elin sa...

Tusen takk for tipset Mona!!
Jeg har rett og slett ikke hatt tid å begynne å tanke på kalendergaver til småttisene enda, og begynte sånn smått å bli stresset!! Men nå reddet du meg fra masse hodebry og styr. William sin kalender er herved i boks :D