lørdag 12. november 2011

Forefallende


I dag har vært den store dagen for å få unna noe av alt det forefallende som skulle vært gjort. Vi har klipt hekk, vasket og ryddet bort hagemøbler, vasket vinduer og lagt nytt gulv i den lille gangen utenfor soverommene. Der valgte vi å legge det samme gulvet som vi la på vårt eget soverom; hvitoljet furu. Jeg synes det er så lyst og fint, og så er det utrolig deilig å tråkke på når man er barbeint tidlig om morgenen.

I morgen får vi se om vi får unna enda litt mer, så er det snart klart for at vinteren kan komme. Det spørs vel forresten om jeg får gjort så mye i morgen selv, ettersom jeg ikke kunne styre meg og bare måtte klippe hekken i dag. For å si det sånn, så kjente jeg jo mens jeg holdt på at det ikke var det lureste, og nå er jeg såpass ødelagt at jeg kjenner at morgendagen må brukes på å sitte mest mulig i ro.


Egentlig hadde jeg store planer for å få tatt årets julekort-bilder i løpet av helgen også. Men da jeg hentet lille i barnehagen i går, var han full av kloremerker i ansiktet. Typisk! Jeg håper jeg får tatt de en dag senere denne uken. Det hadde vært så deilig å ha det gjort, så kunne jeg bestilt kortene tidlig i år.

Nå er det finale i "skal vi danse" her, og jeg skal finne frem sjokoladen jeg har kjøpt inn for helgen. Mmmm.. Ønsker alle en fin lørdagskveld!

1 kommentar:

Karen sa...

Aahh, flott gulv! Her er det laminathelvete i hele huset, men vi har ikke orka å gjøre noe med det. Ennå...