søndag 13. november 2011

Farsdag


Her har Daniel og jeg en rolig morgen, mens vi venter på at far i huset skal stå opp. Vi har spist pannekaker til frokost, og nå koser mor seg med en iskaffe, mens lille koser seg med barnetv. Lille har litt feber og stygg hoste, men virker heldigvis å være i grei form allikevel.

Som dere ser, så har også de nye stolene våre fått skinn i seg, og jeg har endelig fått på plass litt koselig pynt på det lille sybordet. Jeg syntes stolene så litt stusselige ut på det forrige bildet jeg postet, så jeg tenkte at jeg måtte gi et litt bedre inntrykk ;)


På kjøkkenbordet står en liten pakke og venter på at far skal våkne, og i kjøleskapet står denne deilige marsipankaka som jeg eh, kjøpte bakte i går kveld. Jeg trenger heller ikke å nevne at noen ble så irritert da vi ikke kunne gå inn med pakka til pappa med en gang vi hadde pakket den inn (klokken var 08, og mor syntes at far kunne få sove litt lenger på farsdagen), så pakka ble slengt på gulvet utenfor soveromsdøra i sinne.. Heldigvis er det ikke noe knusbart inni pakka, og "noen" ble i godt humør igjen like etterpå ;)

God søndag ønskes fra oss!

1 kommentar:

mammaKine sa...

Håper pappaen ble glad for pakken! Ha en fin søndag! :-)