søndag 23. oktober 2011

Nytt til stua


For litt siden var det salg på forstørrelse på lerret hos en av fotoforhandlerne. Jeg har lenge tenkt på at jeg kunne tenkt meg et litt stort bilde til å ha i trappnedgangen. Helst vil jeg ha to bilder ved siden av hverandre, og tanken er da at lillesøster skal få komme på lerret også.
Valget falt på et bilde som jeg synes er så utrolig kult. Det er jo egentlig ikke et veldig fint bilde av lille, og det er heller ikke et typisk bilde man vil forstørre. Men det er bare et eller annet med bildet som jeg liker så godt.. Bildet er forstørret i str 50 x 50, og foreløpig har det fått plass over peisen. Når vi etterhvert har et annet bilde som kan passe sammen, skal de begge få henge i trappnedgangen.


Når jeg først bestilte litt småting, benyttet jeg endelig sjansen til å få byttet ut bildet som har stått i denne fine rammen. Jeg er så glad i denne rammen, med hånd- og fotavtrykk fra den dagen Daniel var 14 dager gammel. Jeg syntes jo at bildet måtte være fra den samme dagen som avtrykkene ble laget, og det fikk jeg faktisk til. Jeg måtte bare klippe til og ordne litt på et bilde vi tok da lille var nybadet og fin :)

Helgen har vi brukt på å slappe av, og til å få gjort litt småting her hjemme. Jeg har også vært en liten tur i et 30 års lag. Nå lader vi opp til en ny arbeidsuke foran tvèn.
Ønsker alle en fin søndagskveld!

6 kommentarer:

Pia sa...

Så flott det ble! Jeg synes absolutt det var et bilde å forstørre! Etterhvert blir det mange bilder av ungene, og det blir vanskelig å plukke ut hva man vil henge på veggen.

mammaKine sa...

Knallfint bilde og ramme. Jeg har aldri fått somlet meg til å fremkalle et bilde på lerret, men det skal jeg jammen gjøre. God natt, klem fra meg.

Størstepia sa...

Vi er også veldig fan av lerret, vi har to av bryllupsbildene våre på store lerret, og ett av småtten. Vi har vært hos fotograf for kort tid siden og når vi får bildene, skal jeg forstørre et av oss alle fire på et stort lerret. Er som du sier veldig koselig å ha et lerret av begge barna. Syns det er litt stas å ha bilde av helefamilien nå som vi er fulltallig:)!
Syns bildet av Daniel var flott jeg!!
Og nydelig bilde av ham fra han var to uker!!
Klem fra størstepia

Regni sa...

Kjempekult bilde å få på lerret! Stilig komposisjon, og et skøyeraktig blikk. :-) Nå gleder meg til mine lerret kommer, er veldig spent på hvordan de blir!

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Nydelig :) Er så kos å ha sånn bilder av barna.

Mariann sa...

Så fantastisk fint bilde av en flott gutt :)