torsdag 6. oktober 2011

Kravings


Jeg har bare så fantastisk lyst på melkesjokolade for tiden.. Hver dag er en kamp for å klare å holde seg unna - man kan jo ikke spise sjokolade hver dag!! Jeg har klart å stå imot hele uka, men i dag bare måtte jeg putte en Bergene Melk i handlevogna. Det er den beste melkesjokoladen av de alle!! Og så må jeg ha den kald fra kjøleskapet eller fryseren, sånn at hver bit varer ekstra lenge. Mmmmm....
Ah, kunne man ikke hatt kravings på isbiter eller noe annet fornuftig??

7 kommentarer:

¤ Mini&moi ¤ sa...

Den cravingsen har jeg hver dag! Må ha sjokolade mer eller mindre hver dag, ellers blir jeg litt smågretten i grunn;-) godt det er noen som er flinke til å holde seg unna sjokkis hver dag;-)

mona sa...

Hehe, det er godt å høre at det ikke bare er meg!! For å si det sånn, så jobber jeg veldig hardt hver dag for å klare å holde meg unna. Hadde det ikke vært for at jeg la på meg 20 kg sist jeg var gravid, og at jeg allerede er på god vei opp i vekt denne gangen også, så er det ikke sikkert at jeg hadde klart å holde meg unna. Jeg kunne garantert spist en sånn stor sjokoladeplate om dagen!!

Pia sa...

He he, du kan jo ihvertfall skylde på at du er gravid - hva kan vi andre si....;)

Størstepia sa...

Joda, det går an å spise sjokolade hver dag, det gjør iallefall jeg i perioder... Hehe, ikke min beste side kanskje, men det er en av mine 'laster';)
så godt at noen andre også må ha den kald, det MÅ nemlig jeg også!
Kos deg og nyt sjokolade innimellom, det er bare sunt har jeg hørt! (det er kanskje den med mye kakao i, men hvem bryr seg, melkesjokolade er best;)!
God torsdagsklem fra størstepia

Ida sa...

Vi får heie på hverandre:-D
Den eneste "kuren" jeg har funnet for sjoko-avhengighen er svangerskapskvalme - men da går jeg heller for avhengighet kjenner jeg:-p (også så flink jeg var til å bruke "hver dag" i forrige kommentar *Tidlig ammetåke*)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Desverre går det ann å spise sjokolade vær dag :( det er ikke lett å slutte gitt.
Flink du er som har holdt deg unna, STÅ PÅ!

Klem

Elin sa...

Du må ha en enorm viljestyrke!!
Jeg aner ikke hvor mange kilo (ja kilo...) kvikklunch jeg hev innpå da jeg gikk gravid med William... Flaks for meg at 4-pakningene var veldig billig påsken 2009 :P
Syns du er kjempeflink jeg!
Og ja, jeg du kan stemme hver dag i konkurransen ;)