torsdag 1. september 2011

Ny jobb


Jeg er så fornøyd etter min første arbeidsdag i den nye jobben!!! Førsteinntrykket var ihvertfall at det var kjempekoselige kollegaer og søte pasienter. Tiden gikk så utrolig fort, og plutselig var arbeidsdagen slutt. Det må jo love bra!

Arbeidsgiveren min tok også den "gode nyheten" om min voksende mage veldig godt i mot. Mens jeg selv følte at jeg var helt skjelven og på gråten når jeg skulle fortelle det, var ikke hun annet enn positiv. Hun bare gratulerte og sa at det er jo sånn livet er. Hun lurte dessuten på om jeg trodde at jeg trenger eller kommer til å trenge noe tilrettelegging i jobben. Det skulle vi isåfall få ordnet. Ikke noe å grue seg til i det hele tatt altså ;)

Så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å trives ihvertfall! Jeg har såvidt jobbet i hjemmesykepleien mens jeg studerte, og syntes det var en veldig koselig jobb da ihvertfall. Og nå som vi har fått en ny samhandlingsreform får man også mer kompliserte og spennende arbeidsoppgaver, siden sykere mennesker skal få lov til å være hjemme. Så det er ikke bare støttestrømper og medisiner jobben består i - selv om det blir en del av det også..

3 kommentarer:

Regni sa...

Så flott at det gikk så bra første dagen i ny jobb! Håper det fortsetter på samme måten. :-)

Elin sa...

Og der så jeg at du hadde oppdatert om første dag i ny jobb... Litt rask på avtrekkeren kanskje :P

Så flott at sjefen tok den gode nyheten så bra! Hadde ikke trodd noe annet, men det må være en lettelse å ha samtalen overstått!

Lykke til videre i nyjobben :)

Hegeslilleboble sa...

Så kjekt at det var en god start! Det lover alltid godt:).