fredag 2. september 2011

Helg og gode naboer

Plutselig var det helg igjen jo :)

Jeg er like fornøyd etter nok en dag på den nye arbeidsplassen, og dessuten så begynner formen min virkelig å bli bra nå. Nå føler jeg meg jo halvveis normal igjen, og det er så utrolig godt. Det var jo igrunn perfekt timing i forhold til den nye jobben også, så nå er det bare å krysse fingrene for at det varer!

I helgen har vi ikke så mange planer. Det blir nok mest å slappe av, og se om vi får gjort litt forefallende i huset her. Vi holder enda på og pusser opp yttergang/lilledo, samt at vi skal legge nytt gulv i gangen utenfor soverommene. Dessuten er vi ikke helt ferdig å beise ute enda, selv om vi kom et godt hakk videre i dag. Da jeg kom hjem fra jobb stod nemlig Daniel sin morfar og beiset garasjen. Er vi ikke heldige som har verdens snilleste naboer!!?

Ønsker alle en finfin helg!

3 kommentarer:

Theashus sa...

ahh, ingen ting er bedre enn når formen kommer seg igjen. Kjenner igjen den følelsen;) deilig å kjenne igjen litt av den egentlig selv, kan jeg tenke meg:) Ønsker dere en fin helg.

-Theashus-

Mariann sa...

Tusen takk for hyggelige ord Mona :) Ja, jeg håper at ammingen er på plass nå, det er så styr når den ikke sitter... virker ihvertfall lovende. Så godt å høre at du er i form igjen da, og ikke minst at du trives så godt på den nye jobben :) :). Ønsker dere en fin fiksehjemmehelg :). KLEM

Anonym sa...

Lykke til med nye jobb og voksende mage:)

Hilsen mamma i Bergen!