torsdag 8. september 2011

Lully og barnerom


Jeg var så heldig at jeg vant tredjeplassen i foreldremanualen sin sommerfotokonkurranse. Og en av de fine premiene derfra var et bilde fra lully.no. Hun har utrolig mange kule bilder til barnerommet, så det var ikke så lett å velge. Jeg endte til slutt med å velge bildet av en hval, og nå henger bildet fint over sengen til lille :)


Og siden jeg først skulle ta bilde av hvalen som hang på veggen der inne, tenkte jeg at jeg kunne knipse noen flere bilder samtidig. Som jeg har nevnt tidligere, så er det ikke så optimalt å ta interiørbilder med 50 mm objektivet jeg har på kameraet mitt, så dere får nøye dere med detaljbilder..


Et lite nattbord må man selvfølgelig ha. Dette kjøpte pappaen til Daniel før jeg skulle komme på besøk til han første gang. Han syntes han måtte shine opp leiligheten litt ;) Jeg synes nattbordet er veldig kult, så det har fått en fin plass på rommet til Daniel nå. Inni natttbordet ligger det noen leker, som det hender at han finner frem om morgenen når han våkner. Oppå står det litt vann, i tilfelle han er tørst om natten/morgenen.


En liten kommode, og en stol som mor og far sitter på når vi synger nattasanger. Daniel er nemlig ikke så interessert i å lese bøker om kvelden lenger, nå vil han ha sangstund. Og helst sangstund med pappa, for da vet han at han får lengre show enn hva han får med mamma.


Bøkene står fint plassert i tallerkenhylla over kommoden.
Dette er forresten et rent soverom, siden vi er så heldige å ha eget lekerom. Jeg synes det er supert å kunne ha et eget rom som er forbeholdt soving. Så får vi se når nestemann kommer om de deler soverom en stund, eller om Daniel får flytte bort på lekerommet.


Dette ble visst et veldig dårlig bilde, men dere ser jo hva det er allikevel. Jeg har ikke funnet noen gardiner som jeg har lyst på til rommet enda, så foreløpig henger bare vimpelrekken som jeg sydde en gang i tiden over rullgardinet.

Og hvis noen lurer på hvilken farge det er på veggene, så er det en farge som heter fjell. Da vi kjøpte den trodde vi at den var mer blå, men da den kom på veggen så den mer lilla ut. Men jeg har hørt at lilla skal være bra for søvn, så da er vi igrunn fornøyd med fargen allikevel.

5 kommentarer:

Siv Iren sa...

Kjempefint bilde! Minner meg litt om ett av de nye trykkene som Blafre har (og som jeg allerede har kjøpt matboks av ;)
Syns rommet til Daniel ser superkoselig ut, og likte fargen godt. Tror nesten vi må komme på besøk en dag! :D

Hegeslilleboble sa...

Fint bilde:). Kjekt rom Daniel har, likte veldig godt natt ordet hans!

Anonym sa...

Hei, Mona! Fint rom Daniel har fått! Jeg driver og leiter etter stoff til et forheng/gardin til Sigrids nye høyseng (skal lage et slags telt/hule under), men finner ikke noe som er perfekt. Har du noen tips til steder de har kule barnestoffer? Har sjekka Stoff og Stil sine nettsteder, men finner ikke noe "perfekt". Ønsker meg noe i Blafre-stil e.l. Jeg aner liksom ikke hvor jeg skal leite...

mona sa...

Takk, takk :)
marenkargrethe: Du vet at de har egne stoffer på blafre?? De har jo åpnet egen butikk på ekeberg nå. Ja, jeg tror ihvertfall at de selger stoffer også. Har ihvertfall sett at det finnes.. Ellers så vet jeg om mange som har funnet fine stoffer på ebay. Jeg har aldri handlet der selv, men har en svigerinne som stadig vekk gjør stoffkupp der.
Jeg skal forresten også sy et sånn forheng til Daniel etterhvert. Det er bare så mye annet jeg må få gjort først.. Så del gjerne bilder av Sigrid sitt når det er ferdig ;)

Siv Iren sa...

Blafrebutikken selger massevis av fint stoff ja :)