tirsdag 12. juli 2011

Små gleder

En av tingene som gleder meg stort ved å ha flyttet ut på landet, er at jeg kan henge klesvasken ut til tørk. Er det ikke herlig med nyvaskede klær som har hengt ute i frisk luft!!? Jeg trenger aldri mer å planlegge klesvasken i forhold til om den blir tørr før vi får besøk, jeg trenger aldri mer å irritere meg over klesvask som ser rotete ut midt i stua og jeg skal aldri mer ha nyvaskede klær med matlukt. Hurra for det!!

Daniel synes forøvrig at det er stas å hjelpe til med å henge opp klær, så han står alltid ved siden av meg og tar opp et og et plagg som jeg kan henge opp. Hvis jeg bruker for lang tid, så blir han utålmodig og vil gjerne gi meg flere plagg på en gang i neste runde. Og for omtrent hvert plagg han tar opp, så sier han: "hvem er det sin bukse? Hvem er det sin skjorte? Hvem er det sin sokk?" osv. Og hvis jeg prøver meg på å si at den er noen andre sin enn det den egentlig er, så sier han bare "NEEEI! Den er mamma sin!!", eller hvem det nå måtte være sin. Det er visst veldig viktig å påpeke hvem som eier hva om dagen....

1 kommentar:

Mariann sa...

Vi har også veldig mye "mamma siiiin" og "pappa siiiin" om dagen.. Sikkert en fase de må gjennom. Er jo litt morsomt da :)
Og der minnet du meg på at jeg har helt glemt at vi har tørkestativ i hagen. Må få vasket det for sesongen og begynne å henge litt ut.
Håper dere koser dere masse i provinsen.
KLEM