lørdag 9. juli 2011

"Hyttetur"

I dag har vi vært en tur på hytta til en venninne av meg, like i nærheten her. Daniel har kjedet seg mye hjemme i det siste, så han syntes det var stor stas med litt forandring, og med selskap av to søte jenter på hans egen alder.
Barna fikk bade i basseng på verandaen på hytta - eller det vil si, Daniel bada i bassenget og spruta så fælt at han skremte bort jentene. Han virkelig elsker å bade, og hadde kledd av seg klærne så snart de begynte å fylle opp bassenget. Og der satt han, og nekta å gå ut igjen før han var kald og lei en liten evighet senere.
Etterpå gikk vi på en liten skogstur, og spiste deilig blåbær som vokser rundt hytta. De små var så søte der de trasket avgårde. Jentene så ut som tuppen og lillemor der de gikk og skravlet med hverandre. Det er så utrolig morsom alder de er i nå, og samspillet dem imellom blir bare bedre og bedre.
Vi må nok flere turer på besøk i hytta i løpet av sommeren :)

4 kommentarer:

*Mari* sa...

Så koselig! Artig når barna blir så store at de har mer glede av hverandre! Ha en fin søndag :-)

Mariann sa...

Deilig med slike dager. Og helt enig i at det er en herlig alder nå.. Syns det skjer nytt HVER dag jeg, og det er så moro nå som språket sitter mer og mer... også en stor fordel nå før lillesøster kommer. Håper det går stadig fremover med huset :)
KLEM

Siw Aina sa...

Søtingen! Synes jeg ser han der han sitter å plasker vilt rundt seg :)
Blåbær nå??? Er de modne så tidlig da?
Jeg må definitivt ut å sjekke "blåbæråkeren" min i morgen :)

Theashus sa...

Haha, så herlig. helt utrolig hvos gald barn er i vann. "enkel" underholdning egentlig, så lenge det er varmt nok i luften;)