mandag 13. juni 2011

Pinse

 I dag fikk Daniel besøk i den lille lekehytta si - fetter Kornelius tok nemlig turen ut i provinsen sammen med familien sin. Daniel var helt i hundre da de kom, og syntes tydelig at det var stas med besøk.
Vi hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe en sånn plasthytte (jeg er ikke så glad i alle disse plasttingene), men slo til da de vi skulle kjøpe hagemøblene av hadde en til salgs billig. Jeg tror nok det var verdt pengene, for Daniel har allerede lekt masse der inne!! Og han synes det er ekstra stas når han får besøk av noen av de små vennene sine der inne.
Foreløpig har vi plassert hytta på terrassen til nyhuset, som er gjerdet inn. Det er så deilig, så vet man hvor man har barna..

I ettermiddag tok vi turen til noen gode venner for litt grilling. De har så fin utsikt at man føler at man er på sommerferie når man er på besøk, herlig!!

Jeg gleder meg forresten til å vise frem bilder fra huset. Men de kommer nok ikke før vi har flyttet inn, og fått alt på plass. Så dere får bare smøre dere med tålmodighet ;)

Jeg håper at alle har hatt en super pinsehelg!

1 kommentar:

Gøril sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min. Jeg blir alltid så glad når du skriver noen ord, tusen takk.

Det ser ut som dere har hatt en nydelig sommerdag, Daniel er så vakker og god.

Håper snart på bilder av huset ja, selv om jeg skjønner at du vil vente til dere er ferdige.
Så superstas med hus da, jeg blir så sjalu vettu, hehe, som bor i denne bittelille leiligheten og som mangler det ene rommet etter det andre ;-)

ha en superfin kveld videre Mona.