lørdag 11. juni 2011

Lyst til å spare mye penger?


Dette tipset syntes jeg at jeg måtte dele. Vi måtte jo tegne ny forsikring nå som vi har kjøpt hus. Vi har vært kunde i If i mange år, og har såpass mange forsikringer at vi skal få det beste tilbudet derfra. Vi syntes allikevel at husforsikringen ble veldig dyr, og tittet derfor rundt hos andre forsikringsselskaper. I samme slengen fant vi plutselig ut at vi bare hadde delkasko på bilen (ja det kan ingen av oss huske at vi så da vi tegnet forsikringen, huff, huff), så da tittet vi etter ny bilforsikring i samme slengen.

Vi fant et forsikringgsselskap som heter Nemi - som er et forsikringsselskap som etter hva jeg har forstått har eksistert i mange år for bedrifter, men som først nylig ble tilgjengelig også for privatpersoner. Der viste det seg at vi kunne få hus, innbo og bilforsikring for nesten 15 000,- mindre per år. Ja, jeg sa femtentusen norske kroner!!!!! Vi får altså forsikringene til under halv pris hos forsikringsselskapet Nemi, og da får vi til og med bedre vilkår. Da får vi full kasko på bilen, mindre egenandel og med sopp og råte på huset. Er det mulig, sier jeg!? Jeg kjenner at jeg blir passelig irritert på at de store forsikringsselskapene tar seg såpass godt betalt, så nå håper jeg at flere av mine lesere også får lyst til å flytte sine forsikringer ;)

Og bare så det er nevnt, så er jeg ikke kjøpt og betalt av hverken Nemi eller av If, hihi..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nemi er ett billig selskap, så det bør være prisforskjell. Og forskjell når det skjer noe må man regne med

mona sa...

Tja, vi har nå googlet litt rundt, og det ser ut til at folk stort sett er fornøyd med Nemi. Og så lenge vilkårene er bedre, så skulle man ikke tro at man kom så mye dårligere ut av det hvis det skulle skje noe?!

Line sa...

Jeg har også skiftet fra If, bruker også et lite selskap som heter Frisk. Sparer flere tusen kroner! Skal sjekke ut Nemi jeg også:) Forsikring er forsikring så lenge vilkårene er de samme eller bedre for den sagt skyld!