torsdag 9. juni 2011

Lenestol - tips

Nå blir det nok en del hussnakk her fremover, jeg håper at dere tåler det..
Vi er på utkikk etter et par gode lenestoler, som skal stå foran tvèn i nyhuset. Vi har ikke høyt budsjett, så de må ikke være for dyre, de må være gode å sitte i og helst pene å se på. Jeg ønsker meg egentlig to stoler som på bildet her, de heter Bris og selges på Skeidar på tilbud nå til 3000,- pr stykk (noe som igrunn er det vi har satt som maks i budsjettet). Min kjære ønsker seg heller noe stressless-lignende, siden de er så gode å sitte i. Det er bare det at jeg synes ikke at de er så veldig fine, dessuten tror jeg ikke at vi finner noen som er billige nok.
Er det noen som har noen gode tips til noen fine og gode stoler kanskje??

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei :)
Gå for Bris Mona mor, råflott og fin pris :)
klem Aina

Wenche sa...

Synes den var kjempefin jeg!
Kunne godt tenkt meg et par stykker av den selv.. ;-) Så takk for tipset, selv om målet med innlegget vel var å FÅ noen tips! :-)

Anne-Marte sa...

Huff, vi har lett i årevis etter nettopp det samme: en stol som er god å sitte i, pen å se på og ikke for dyr. Det har vist seg å være nærmest umulig, så nå har vi kasta inn håndkleet og kjøpt en som var ALT FOR dyr. Vi skulle heldigvis bare ha en, men det ble dyrt nok likevel. Tipset mitt er vel ar det er bedre å kjøpe noe med en gang, enn å lete etter det perfekte, får da blir det aldri noen stol ... :-)

Anonym sa...

denne stolen er IKKE god og sitte i... veldig fin og se på men ingenting mer enn det egentlig.. veldig dumt siden jeg kjøpte den :(

mona sa...

Takk for innspill :) Vi endte med å kjøpe noen andre stoler vi da.