onsdag 8. juni 2011

Litt mer lykke, og mye mindre penger på konto

De sier jo at lykke ikke kan kjøpes for penger, men det nekter jeg å tro på. En viss grad av lykke er jeg overbevist om at man kan kjøpe seg for penger, hihi.. Jeg føler ihvertfall en deilig følelse av lykke etter at vi i dag har kjøpt oss en ny seng. En splitter ny Svane Excellent i størrelsen 180 x 200 m. Ah, som jeg gleder meg til vi skal sove i den deilige nye senga på det nye soverommet vårt!!! Jeg er overbevist om at vi begge kommer til å få bedre søvnkvalitet, noe som er viktig for å fungere i hverdagen. Det er vel flere enn meg som vet alt om hvor sliten man blir hvis man sover for lite over lengre perioder...

Forresten så er senga på salg med 40% rabatt på Living i disse dager, om det er flere som ønsker seg ny seng.

6 kommentarer:

Theashus sa...

Å for en helt seng. den så veeeldig deilig ut- og som du sier, ingen klarer seg uten ordetlig søvn (hvertfall ikke på sikt).

Mariann sa...

Hey, vi har vokst ut av vår 150 seng... så dette var et bra tips. Jeg må ta en prat med mannen ASAP... Håper oppussingen går fremover :)

Marianne sa...

Åå, den så knall ut. Skulle hatt Living her.. Vi skal og kjøpe ny seng nå, tror det blir Jensen Diplomat. Må bare innom å se litt mer på den og Evt andre. Skal også ha 180 seng, gleeder meg!

Størstepia sa...

Så deilig med ny seng da!!
Og for et herlig innlegg. Har lest det høyt for mannen nå og vi lo oss igjennom det. Og jeg er HELT enig. Lykke KAN kjøpes for penger, iallefall endel lykke, tihi:-)
Klem fra størstepia

Stine sa...

Ja, enig! Lykke kan kjøpes for penger når det gjelder senger!!! Har hatt en helt forferdelig seng det siste året... og i tillegg hatt en sønn som ikke har tenkt til å sove hele natta! Går på nervene og lykken det! Nå gleeeeeeeder jeg meg til min egen seng igjen snart!!
Nyt den nye senga og det nye huset! Gleder meg til flere innlegg om hus! Hihi, begynner jo bygginga hvert øyeblikk vi... så blir nok husblogging på meg fremover også! OG kjekt med litt inspirasjon da!

Pia sa...

Herlig med ny seng! Det går en del penger når man skal flytte, for ikke å si når man bygger hus... Jeg fant en baderomutstillingsmodell her om dagen som jeg kunne få skitbillig, så jeg er kjempefornøyd. Elsker rabatter!