søndag 6. mars 2011

Koselig familiemiddag

Det er så koselig når man får litt ut av helgen, selv om man har arbeidshelg.
I dag traff vi mormor og morfar, og fetter Kornelius med familien ute på middag. Etterpå tuslet vi hjemover igjen i det fine været - alle utenom pappaen til Daniel som måtte gå tilbake for å finne igjen solbrillene (bånne, som han kaller de selv) til Daniel.. De var heldigvis levert inn på restauranten, så ingen krise oppstod. Jeg kom ikke på at vi manglet brillene før Daniel satt og sa "Borte! Borte!" i vogna, hehehe..

Nå er det sofa og tv som gjelder, deilig! Ønsker alle en fin uke

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Jeg har lest bloggen din en liten stund nå. Har ingen blogg selv, og har ikke lagt igjen noen kommentar før. Men ville bare si at jeg synes du har en veldig koselig hverdagsblogg. Så kjekt å lese en ærlig mammas tanker og sysler:)

Jeg har en gutt selv som er like gammel som Daniel`n din. En gutt som også har vært usedvanlig mye syk etter barnehagestart i høst/vinter. Som ikke sover natta gjennom og som eeeelsker å se på Fantorangen. Et lite tips: På Princess butikkene selger de Fantorangen kosedyr for bare en hundrelapp. Akkurat passe store og veldig myke. Fantorangenbamsen er høyt elsket her i huset!

Jeg jobber også i helsevesenet -tredelt turnus. Så jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Lykke til på husjakten! Vi bor i et lite rekkehus og om noen år håper jeg vi blir de heldige eier av en stor enebolig. Lov å drømme litt:)

Anonym sa...

Hei Mona.
Det morsomt å lese bloggen din, e så fint for oss her i nord å følge med Daniel. Gi beskjed hvis huset/rekkehus ligger på finn.no, e ofte der inne å ser på hus,synes det er så gøy.
klem Aina

mona sa...

Så koselig å høre fra en av mine anonyme lesere :) Høres jo ut som om vi har mange likheter i hverdagen vår!

Jeg kom faktisk tilfeldigvis over den fantorangen på Princess her om dagen, og sto med den i hånden for å kjøpe den. Men så klarte jeg såvidt å beherske meg, og tenkte at han har så mye leker. Hehe.. Men jeg tror jammen at jeg skal kjøpe den allikevel (eh, han kan jo få den som en toårsgave, sånn litt på forskudd!?). Høres jo ut som den ble en stor suksess hos dere ihvertfall! Er jo morsomt å se hvordan han reagerer når han første gang får en leke som han "kjenner" fra før. Vanligvis er han ikke noe opptatt av bamser, men jeg ser for meg at det blir annerledes hvis det er selveste fantorangen ;)

Anonym sa...

Hei igjen!

Når pappaen her i huset kjøpte Fantorangen og kom hjem med den.. gjemte han seg bak en hjørnevegg slik at bare fantoranegn (som går for Dangen) her i huset, stakk frem og sang "snibel snabel" sangen. For et fjes på lillegutt!!!
Han trodde nok at Fantorangen hadde kommet på besøk. Så nå er Fantorangen med i sengen hver eneste natt -og med i barnehagen hver eneste dag. Mulig vi må kjøpe en til som kan "bo" i barnehagen slik at vi slipper å drasse denne stakkaren frem og tilbake hver eneste dag.