mandag 7. mars 2011

Karneval

I dag var det klart for karneval i barnehagen. De hadde valgt å gjøre det enkelt, så alle barna fikk beskjed om å komme i barnehagen i ensfarget sort, grå eller rosa body og strømpebukse. I barnehagen hadde de laget haler, og alle barna fikk påmalt en liten nese - så plutselig hadde de en gjeng med de søteste griser.

Jeg synes igrunn det er supert at de gjør det enkelt (selv om jeg hadde trodd at de skulle lage noen ordentlige neser også...), så folk slipper å føle seg forpliktet til å løpe ut og kjøpe fancy kostymer. Jeg har hørt om andre som har hatt opptil flere karneval i barnehagen på kort tid, med diverse temaer som må følges.

Og bare så det er nevnt, så er det ikke Daniel som har fått fancy kostyme på bildet over altså.. Jeg var på jobb da han ble hentet i dag, og glemte selvfølgelig å be pappaen til Daniel om å ta bilde ;)

6 kommentarer:

*Mari* sa...

Smart!! Godt å høre det finnes smarte løsninger i barnehageverdenen også, hehe....
Kan tenke meg han var søt! Klem

Hegeslilleboble sa...

Det var kjempesmart, blir fort penger av det når en har flere unger som skal på karneval. Fint bilde;).

Pia sa...

Greit nok å løse karnevalsproblemet sånn:)

Gøril sa...

Synes det hørtes kjempesmart ut, det er liksom andre ting man heller vil bruke pengene på enn karnevalsutstyr.

Han var sikkert den søteste grisen ;-)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

he he så gøy da, og mye lettere for dere. og å slippe å løpe rundt å finne noe tull.
håper han hadde det gøy!

klem

Anonym sa...

Han var en veldig søt gris, bare at jeg trodde han var en mus...hehe :) litt rød på nesa og med en søt, rosa hale, så når jeg tenker meg om var han såklart en gris. David så visst ut som en superhelt/pizza/katt :) Men veldig deilig med den løsningen synes jeg!!! Kirsti