fredag 18. mars 2011

En sulten liten mann


En sulten mann kom hjem fra barnehagen i dag, fant mais i pappas handleposer og skulle ha mais - NÅ. Hihi, han har ihvertfall skjønt at man sitter pent på stolen sin når man skal spise ;)

Ellers så ser jeg at det er den store støtte-Japan-dagen i bloggeverden. Vi synes selvfølgelig også at det som har skjedd i Japan er helt grusomt, og selv har vi valgt å støtte Leger Uten Grenser. Jeg er stor fan av Leger Uten Grenser, og drømmen måtte jo vært å jobbe der selv en dag.
Så dagens oppfordring er å åpne lommeboka for en av de flotte organisasjonene som gjør en god jobb, både i Japan og rundt om i verden ellers.

Ønsker alle en riktig god helg!

3 kommentarer:

Størstepia sa...

For en herlig liten pjokk!
Moro at han ville ha mais da:-)
Og at han er flink til å sitte på stolen sin!

Enig med det gi biddrag til organisasjoner som hjelper Japanofrene. Mange som er med & hjelper til der nede, og godt er det!

Ha en flott helg!
Klem fra størstepia

Marianne sa...

Hehehe, fin fyr!!!

Enig i at Leger uten grenser må være noe av det beste man kan støtte; om det så skal gå til Japan eller Darfur.
Også har jeg mer tro på den form for støtte enn bloggløse dager :)

Elin sa...

Hurra for god matlyst!!

Ja det er helt forferdelig det som skjer i Japan. Syns det er litt synd at jordskjelv- og tsunamikatastrofen og det den gjorde med menneskene der nede har kommet litt i skyggen av situasjonen rundt atomreaktorene i media (selv om det er forståelig). Jeg støttet Redd Barna, men syns også at Leger uten grenser gjør en fabelaktig jobb!

Ha en fin helg!
Klem!!