søndag 20. mars 2011

Vår i lufta

For en herlig tid dette er på året! Det er så utrolig deilig når man merker at våren er i anmars og man vet at sommeren kommer nærmere for hver dag. Jeg har hørt rykter om at det er meldt opp mot ti grader til uka, så da tror jeg  at vinterjakka går rett i boden.. Nå er jeg klar for vår og bare veier :)

Denne helgen har jeg jobbet, så vi har ikke gjort noe spennende. Gutta har kost seg litt ute i solen mens jeg har vært på jobb. Ellers har vi stort sett bare slappet av, bygd duplo, lest bøker, spist god mat osv.

Daniel er veldig morsom om dagen, og snakker mer og mer nå. Jeg synes igrunn at det kommer nye ord veldig ofte nå, og i helgen har jeg hørt han si både juice, pusse (som i pusse tenner) og "bek" (som betyr melk) for første gang. Han er ikke så god på alle uttalene da, og har sine egne ord på mye. Melk som nevnt "bek", grøt = "gokk", morfar = "farse", solbriller = "bonne", appelsin = "pappasine", jakke = "gakke", sko = "go", erter = "derter", banan = "mann", sitte = "ditte"
Han har også såvidt begynt å "telle", og sier "to, dætt, dætt, dætt, sæs, sju, dætt, ni".

Jaja, det var vel mer enn nok info for de fleste ;) Morsomt er det ihvertfall å følge utviklingen hans. Jeg gleder meg til han begynner å snakke i ordentlige setninger, det skal bli så morsomt å høre litt mer av hva han tenker og funderer på!

5 kommentarer:

Pia sa...

Jeg synes også det er veldig fascinerende dette med språket. Vesla kommer med nye ord hele tida, og hun fryder seg over at vi kan forstå henne mer og mer.
Ha ei fin uke!

Marianne sa...

For et helt fantastisk bilde! Utrolig kult!
Og så moro det må være nå som ordene kommer for fullt! Synes det er fascinerende at derter er mer logisk enn erter; ordet er jo der! Sånt synes jeg er moro :)
Likte tellingen også! Garantert logisk for Daniel!

Størstepia sa...

Så flott bilde! Herlige farger:-)

Og jeg er helt enig, lengter etter bare veier jeg også!!

Håper dere får en flott ny uke!
Klem fra størstepia

Nette´s lille Drømmeverden sa...

deilig å tenke på at våren er her :)Håper snøen er snart borte.

he he Så søt små ord, er så gøy med sånn ting de lærer seg!

kos deg i dag!

Ann-Kristin sa...

Heilt enig! "Alle" er så opptatte av når de begynner å gå, men det gøye er språket. De har eit så fantastisk syn på livet!! Gler oss til lillefrøkna seier meir en dæ dæ dæææææ:)