torsdag 24. mars 2011

Duplo

Duplo er virkelig en genial oppfinnelse!! Daniel var så heldig å arve en del duplo etter fetter Birk og kusine Vilde for en stund siden. Og dette er nok, ved siden av puslespill og bøker, det han bruker mest tid på av lekene sine. Han kan sitte lenge og kose seg med forskjellige byggeprosjekter, noe mor og far er flink å sette pris på ;) Han bygger tårn som er nesten like høye som seg selv, river de ned, for så å bygge de opp igjen. Herlig!

Det må da være god læring i den type lek også!?

Så dagens tips er; har du ikke duplo til barnet ditt, så bør det stå høyest på ønskelista til neste bursdag!

3 kommentarer:

Pia sa...

Her vasser vi i lego og duplo:)

Marianne sa...

Lucas er og veldig glad i Duplo, men fremdeles ikke alltid han får til å trykke de på plass der han vil ha dem, og da går de vegg i mellom hehe! Men tror det kommer seg om ikke lenge. Men han har og en boks med sånne treklosser i forskjellige farger som han bygger tårn av å så river det ned (med et brakk ;-)For så å bygge opp igjen osv... :-) Deilig!

Wenche sa...

Daniel har arvet masse Duplo, og Brio togbane, fra når jeg og broren min var små og senere har attpåklatt-broren min brukt de samme.
De har han igrunn lekt med siden i høst, og det er geniale leker!

Daniels favoritt er å bygge hus med masse vinduer og dører (med hjelp fra mor eller far) for å kunne ta duplo-menneskene inn og ut og inn og ut og inn og ut... Osv.. :-)