fredag 25. mars 2011

Fornyelse

Jeg er egentlig litt kjip av meg, og er ikke alltid så glad i forandring. Det kommer selvfølgelig an på hva slags forandring det er, men jeg er nok av typen som alltid uffer meg når facebook kommer med ny utforming. Det samme gjelder hvis noen forandrer utformingen på bloggen sin i tide og utide..

Selv har jeg ikke peiling på dette med å lage header og resten av utformingen på bloggen, men jeg har av og til prøvd meg på noen montasjer i picasa. Dette har ført til at jeg flere ganger har laget meg en header som jeg egentlig ikke har vært fornøyd med. Helt til jeg lagde min forrige header, som igrunn bare var et bilde jeg er veldig glad i, med navnet på bloggen skrevet på.

Men så har jeg liksom begynt å føle at det er heelt feil å ha et høstbilde på bloggen nå som det går mot sommer. Så da måtte jeg jo bare endre headeren nok en gang.... Hihi, det skal ikke være lett!! Så nå får vi se hvor lang tid det tar før jeg føler at jeg må bytte på nytt. Bildet er bare et gammelt bilde som egentlig ikke er så fint, men jeg liker det av en eller annen grunn så godt allikevel. Det ble vel tatt i høst en gang det også, men siden det var såpass lyst, så føler jeg at det passet litt bedre til våren enn hva det forrige bildet gjorde.


Håper alle får en finfin helg i det fine vårværet!!
Her fikk vi en dårlig start på helgen med feberkramper og sprukken trommehinne. Vi krysser fingrene for at det er raskt overstått!

3 kommentarer:

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Det var kjempe fint! Syns det er så fint når man har bilde på toppen, som man har leget selv.

Ha en fin kveld selv :)

Karianne sa...

Synes bilde av nydelige Daniel er kjempefint jeg! Heldig du som kan bytte headere som du vil, på blogg.no er det ikke bare bare desverre:(
Håper dere har en fin helg! Husk at du må svare på konkurransen jeg utlyste da!
Klem

thereselunner sa...

så herlig sønn du har, kjmpe fin blogg også. Håper han holde seg frisk nå