onsdag 23. mars 2011

"Bonne"

 For litt siden klarte Daniel å gjemme sine høyt elskede solbriller i garnkurven til William sin mamma. Siden da har brillene blitt nevnt i tide og utide, både på dagtid og nattestid.

 Siden mammaen til William ikke fant brillene med det første, gikk mor like godt inn på ebay og bestilte et par nye briller. Også disse av merket Julbo. Jeg var selvfølgelig så lur at jeg bestilte de i en størrelse større enn de han hadde fra før, så med mindre han legger de igjen på noen veldig lure steder, så har han solbriller i noen år fremover.

Jeg skal si at det var en glad gutt som åpnet pakken som kom i posten i dag. Jeg har faktisk aldri sett han bli SÅ glad for en gave før. Hehe, utrolig morsomt!

Heldigvis så har mammaen til William også funnet de forrige brillene igjen, så da har vi et par briller i reserve. De nye brillene ble forøvrig like godt mottatt som om det skulle vært de samme som han hadde fra før. De fikk også være med i sengen i kveld ;)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Hahahaha, se på han der a! Herrrrlig fyr!
Nå må jeg se videoen fra dramatisering av bananboka igjen. Marius og jeg har ledd oss skakk flere ganger allerede ;)

Mariann sa...

Han er jo skjønn da. Tenk å bli sååååå glad for solbriller da. Takknemmelig jobb å være mamma om det fortsetter slik med alle gaver han får :)
Håper du koser deg i vårsola om dagen.

Hvordan går husjakten forresten?

KLEM

Janet sa...

Såååå glad! Fantastisk. Herlig gutt du har, altså.

Nette´s lille Drømmeverden sa...

he he så gøy! han set super glad ut.

mona sa...

Marianne: hehe, det er godt at det ikke bare er pappaen og jeg som ler godt av den videoen ;)