tirsdag 22. mars 2011

Herlige internettvenner


Det er ikke mange år siden folk fikk bakoversveis hvis noen hadde truffet hverandre på internett, og man lurte litt på hva som egentlig var galt med disse personene.. Nå er det ikke lenger så uvanlig at folk treffer hverandre gjennom internett, selv om jeg fortsatt opplever at noen blir skeptisk hvis de hører at jeg har venner som jeg har truffet nettopp der.

De siste årene har jeg fått flere bekjentskaper på nettet som jeg nå betrakter som mine venninner. Mest på grunn av at jeg var på et gravid-forum da jeg var gravid, og mye fordi jeg begynte med bloggingen.
To venninner som jeg ble kjent med henholdsvis under svangerskapet og like etter, er Siv og Gøril. Vi er trofaste lesere av hverandres blogger, og har også kontakt utenfor bloggene.

Siden Gøril og hennes Tilde er på en liten tur i Oslo nå, syntes vi at vi måtte få til et lite treff. Så i dag tok vi med oss de fine snart toåringene våre, som jo er grunnen til at vi har truffet hverandre, og spiste pizza. Det var selvfølgelig veldig koselig, og tiden gikk så alt for fort!!

Hva med dere andre, har dere fått nye bekjentskaper som dere setter pris på gjennom internett?

Igjen tusen takk for et kjempekoselig treff, jenter! Daniel måtte forresten lese litt i boka før han la seg i kveld, Siv. Det ser ut til at den var stor suksess! Tusen takk igjen :)

Ps: Elin, du var savnet!

7 kommentarer:

Pia sa...

He he, er enig med deg. Det er på en måte litt flaut å fortelle at man har møtt noen på nettet. Men jeg har faktisk fått noen gode venner det siste året.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, liksom mer stuerent nå å ha møtt både partner og venner på nettet. Jeg har fått flere - ja venner altså, ikke partnere. :-)

Siv Iren sa...

Det var kjempekoselig, og det er godt å høre at boken falt i smak:)

Elin sa...

Om jeg har fått nye venninner gjennom internett? Ja, helt klart!
Skulle virkelig ønske jeg bodde nærmere så jeg hadde kunne vært med i dag. Bare litt misunnelig på dere!
Søte småtrollene! De er en herlig gjeng :D Så ut som de koste seg sammen de også!

Og jeg må si at jeg setter stor pris på de vennene jeg har fått gjennom både gravid-forum og blogging!

Siw Aina sa...

Jeg har truffet noen av mine beste venner gjennom forumet www.blokksberg.com så jeg har ingen problemer med å skjønne at vennskap kan knyttes via nett. Så ut som dere kosa dere skikkelig :)

Anonym sa...

Så koselig:)
Jeg har mange venner som jeg har truffet gjennom internett. Vel, mange og mange. Men en del:)

Ønsker dere en fin dag i Oslo.

Klem fra "mamma med Fantorangen-gutten"

Regni sa...

Å, så søte de er! Jeg måtte kikke litt nærmere på bildet da jeg svingte innom her, syntes helt klart det var noe kjent med alle barna i den gjengen. Så koselig at dere får til å treffes når dere er i samme by, det gir ekstra næring til et vennskap når en kan dele litt "ekte" tid sammen også. Men nettet er forøvrig et fint sted å bli kjent med folk tror jeg, så de som evt. fremdeles er litt skeptiske må nok bare venne seg til at det kommer til å bli vanligere og vanligere å stifte bekjentskap på den måten. :-)