søndag 13. mars 2011

Barselgruppe og minikrise

I dag har vi vært på kjempekoselig barseltreff hjemme hos William - som har flyttet i kjempefint hus utenfor byen. Jeg vet jeg har sagt det mange ganger før, men det er jo så utrolig morsomt å se hvor store de har blitt, og hvor fint de leker sammen nå. Det er utrolig synd at vi ikke har mulighet til å treffe hverandre så ofte lenger. Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang, og at alle har muligheten til å komme da!

Da jeg parkerte bilen her hjemme, og skulle ta Daniel ut av bilen hørte jeg bare "bonne borte!!". Oh no... Vi klarte å glemme Daniel sine solbriller. Krise!! Vi får håpe det ikke blir alt for mye mas etter "bonne" i dagene som kommer, før vi får de igjen når mammaen til William skal på et møte i byen på torsdag.

I kveld syntes jeg at Daniel kjentes litt varm ut. Jeg fant derfor frem tempmåleren, og rakk akkurat å putte den under armen hans (ja, jeg tar tempen under armen, så lenge det ikke er nødvendig at den er heelt nøyaktig) da han fikk et feberkrampeanfall. Æsj, og så jeg som senest i går tenkte at det heldigvis har vært lenge siden forrige anfall nå.
Så nå ligger lille og sover i bare bleia, med et lite teppe over seg. Det er vel bare å finne frem madrassen, så får mor sove på gulvet på rommet hans i natt.

Jeg håper at alle har hatt en like fin helg som oss (ja, hvis vi ser bort ifra den ikke fullt så fine avslutningen)!

5 kommentarer:

Renathe sa...

Nei stakkars lille Daniel da! Håper han blir frisk fort altså!

Tiden flyr... nesten litt trasig! Men er heldige som har åpen barnehage som tilbud, i hvertfall for oss som bor i en fattig kommune..

I det nyeste innlegget så henger vimpelrekka som du sydde i gaveleken i vinduet! :) Ble så fint der! :)

Renathe sa...

De er kjøpt på kidsparadise.no . Farlig side, som bare får inn mer og mer farlige greier.. :D

Nette´s lille Drømmeverden sa...

så gøy at dere møtes enda og i helger, det er gøy å se at de blir så store (tiden går så fort).

Huff så skummelt det må være med feberkrampe, håper han er i bedre form i dag.

klem

Wenche sa...

Er det navnet som har en forbannelse over seg tror du.. ? :-)

God bedring til minsten!

Marthe sa...

Det var kjempekoselig å se dere igjen, Mona! Jeg har ikke funnet Bonne enda, men skal ta meg en god leterunde på rommet til William. Jeg mener det var der vi så de sist :D

William er fortsatt syk han også, kjempefeber i natt. God bedring til Daniel! Klem