søndag 6. februar 2011

Shopping

 Mens lille sov formiddagslur i dag - før mor skulle på jobb - tok jeg meg en tur på nærmeste kjøpesenter. Jeg hadde ikke så god tid, men fikk trålet igjennom noen butikker. Det viktigste jeg var ute etter var cherrox til den lille, siden det er mye slaps om dagen.
På skobutikken (din sko) hadde de til min store glede salg, så jeg fikk med meg et par cherrox og et par høst-/vårsko til den nette sum av 350,-. Blir man ikke bare superfornøyd når man gjør sånne kjøp!? Det blir jeg ihvertfall.. Jeg kan glede meg stort over sånnt hver gang jeg bruker tingen i lang tid fremover. Hehe..
I tillegg fikk jeg med meg en bukse til lille og et par genserjakker til meg selv, også de på salg. I utgangspunktet hadde jeg ikke så lyst til å dra å handle i dag, men følte at jeg måtte få det gjort. Men når jeg først var der skulle jeg gjerne ønske at jeg hadde hatt bedre tid før jeg skulle på jobb.. Kanskje jeg må ta en ny tur til uka ;)

Mens mor har vært på jobb - hvor det forøvrig har vært helt texas i dag - så har gutta kost seg her hjemme. De måtte selvsagt også en liten tur ut for å prøve de nye cherroxene. Jeg måtte nesten le litt da jeg så bildene, siden jeg syntes at cherroxene så så store ut. Men jeg tror ikke at han kunne hatt en mindre størrelse heller.
Lua fikk vi forresten av tante Hilde da hun var på besøk her i forrige uke. Jeg digger den!!

Håper alle har hatt en finfin lørdag :)

5 kommentarer:

Siv Iren sa...

Kuppfølelsen er digg! Hvilken str bruker Daniel nå? Tror Mali bruker 23, men har ikke målt på en stund.

Størstepia sa...

Så deilig å finne litt på salg!!
Alltid supert det!
Jeg syns også at småtten sine sko ser store ut i starten, men om de er akkurat passe så vokser de jo ut av dem med en gang...
Ha en flott søndag!
Klem fra størstepia

Gøril sa...

Shopping er gøy ja, særlig når man får handlet litt på salg.
Vi kjøpte også nylig cherrox til Tilde, den minste størrelsen, 22, men det ser ut som hun nettopp har lært å gå når hun bruker de, haha.
Så får vel vente litt med å bruke de, ser det ut som.

Håper dere har en fin og rolig søndag :)

mona sa...

Daniel bruker str 23. Jeg ble litt usikker på om jeg egentlig burde ha gått opp til str 24 da jeg kjøpte de, men endte med å kjøpe str 23 i cherroxene og str 24 i de andre skoene. Jeg tror nok ikke det var så dumt..

Siv Iren sa...

Mali bruker igrunn bare vintersko for tiden, men hun har et par Cherox også stående. Å som jeg gleder meg til vi bare kan hive på de et par joggesko, eller enda bedre. La de løpe barbeint over gresset.