søndag 6. februar 2011

Barseltreff

 Nå er det en liten evighet siden forrige gang vi traff gjengen fra barselgruppa vår sist. Utrolig synd, men tiden flyr så alt for fort avgårde når man er i full jobb. Vi hadde SÅ mange hyggelige treff da vi gikk hjemme i permisjon, og gikk virkelig godt overens. Vi var selvfølgelig veldig enige om at det var en usedvanlig fin gjeng med unger også - og det er det enda ;)

Dessverre var det flere som ikke hadde mulighet til å komme i dag, så vi endte opp med å bare være tre mødre og tre små gutter. Vi hadde det allikevel like hyggelig som alltid, og det var akkurat som det var sist vi traff hverandre - rent bortsett ifra at gutta hadde blitt mye større siden sist, og at mammaen til Sverre hadde fått en stor kul på magen.


Gutta lekte også veldig fint sammen i dag. Ingen tvil om at de har utviklet seg siden sist de så hverandre!
Tusen takk for nydelig lunch og hyggelig treff i dag jenter!

Jeg håper virkelig at det ikke blir så lenge til neste gang, og det hadde vært veldig hyggelig om resten av gjengen også hadde hatt mulighet til å være med :)

Hva med dere andre mødre, holder dere kontakten med barselgruppene deres?

4 kommentarer:

Nemo sa...

I vår barselsgruppe har vi sporadisk FB-kontakt, og har møttes en sjelden (men veldig fin) gang i blant. Skulle dog ønske at både små og store hadde kunnet tilbringe mer tid sammen enn det vi endte opp med. Jeg ser at i allefall vi har en liten og veldig aktiv gutt som nok hadde hatt godt av å tilbringe mer tid sammen med andre små.

Hilsen Tonje.

Hegeslilleboble sa...

Så koselig:). Jeg er så heldig å ha utsatt permisjonen litt så det er herlig. Blir jo mindre kontakt med en gang folk starter i jobb igjen dessverre, men veldig koselig når vi først kan treffes.

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så koselig, jeg syns det er hyggelig å holde kontakt med barselgruppa si. men ja det er ikke lett når man jobber 100%.

klem

Elin sa...

Så koselig!!

Ja vet du, vi har faktisk kontakt med barselsgruppa vår. Det merkes så klart at vi er begynt å jobbe igjen og at ungene er i barnehage, så det er ikke alltid like lett å få til treff. Nå er det en stund siden sist, men vi prøver iallefall jevnt å få til noe :P Om ikke annet så har vi mammaene god kontakt via facebook, så noen erfaringer får vi utvekslet selv om vi ikke fysisk møtes. Når vi møtes har vi også det akkurat like koselig som da babyene våre var bittesmå.