fredag 4. februar 2011

Freddan

I dag har jeg herlig fredagsfølelse, selv om jeg skal jobbe i morgen. Vi har allerede hatt middagsgjester her, noe som var veldig hyggelig!
Daniel har også vært i strålende humør hele dagen, til tross for dårlig søvn i natt igjen. Vi har jo måttet vekke han den siste uken, både før vi legger oss og utpå natten en gang, for å gi han antibiotika. Da har han gjerne holdt det gående noen timer når han først har våknet. Og dette har tydeligvis blitt en vane, siden han har fortsatt med å våkne og holde det gående etter at vi kuttet ut resten av antibiotikakuren. Zzzzz.... Men nå har jeg en god følelse på at dette er natten hvor vi alle skal få sove godt igjen - jaja, jeg krysser fingrene ihvertfall!

På bildet flyr Daniel på bena til mamma, noe som er meget populært. Det morsomste er om han får henge der uten å holde meg i hendene, og jeg plutselig slipper han ned sånn at han faller fort ned i armene mine igjen. Jeg tror aldri at han blir lei...

Ønsker alle en god helg!

3 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

God helg til dere ogsaa!
Og lille A er ogsaa den ivrige lesehesten, men det er ikke alltid han har like mye taalmodighet som storebror. Han driver liksom med speedlesing.
Og det er ikke M saa begeistret for naar vi sitter sammen alle 3 og skal kose oss med en bok...

Størstepia sa...

Så kjipt når de legger til seg sånne vaner... Her har småtten hostet i halve natt, og det er jo like slitsomt for oss voksne... Søvn er liksom NOE viktig, hehe...
En riktig god helg ønskes dere:-)
Klem fra størstepia

Regni sa...

God helg til dere! Ikke noe kjekt når man må vekke de små for noe så kjipt som medisiner, men håper kuren snart er over.

Har prøvd den muslien du linket til her om dagen, nyyydelig. Nå står batch nummer to og avkjøler seg på benken, den fikk ben å gå på her også.